Građevinarstvo, Promo

Semmelrock na sajmu građevinarstva u Beogradu

Izlaganjem samo nekih od proizvoda na štandu dobijena je potvrda da je Semmelrock lider u oblasti popločavanja.

Po prvi put Semmelrock se predstavlja na sajmu građevinarstva u Srbiji. Dizajn, kvalitet, dostupnost i druge karakteristike naišle su na očekivano dobar prijem kod posetilaca sajma.

Velika energija uložena je da se pokaže kojom paletom proizvoda raspolaže kompanija Semmelrock. Sa kombinacijom nekoliko proizvoda, dobijaju se uvek unikatne površine, a brigom i eko-osvešćenošću vodi se računa i o održivom razvoju. Sa dokazima i referencama dugim preko 15 godina proizvodi kompanije Semmelrock odolevaju vremenskim prilikama, opterećenjima i svakodnevnom korišćenju.

Pogledajte kako je izgledao nastup Semmelrocka na sajmu:

Novi katalog

Ono što je novina jeste da je izašao katalog za tržište Srbije za 2017. godinu koji možete preuzeti u PDF formatu, ali vas takođe podsećamo na web stanicu www.semmelrock.rs gde se nalazi kompletan asortiman proizvoda, ploča, zidova i ivičnjaka s mnoštvom ideja i saveta za adekvatnu ugradnju.

Kliknite za download kataloga u PDF formatu (4MB)

Velika radost za arhitekte i pejzažne arhitekte, jeste ta da na sajtu za svaki odabrani proizvod postoji nekoliko šema za podopolaganje tih elemenata, kao i gotove DWG šeme koje mogu besplatno preuzeti i uštedeti na vremenu za iscrtavanje površina.

Više informacija potražite na sajmu Semmelrocka.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *