Detalj sa Kaindlovog štanda na sajmu; Foto: Kaindl
Promo

Vatromet noviteta od Kaindla na sajmu SICAM 2022

Na sajmu u italijanskom gradu Ponderone premijerno su predstavljeni novi dekori Abies, Polar Pine i Oak Evoke Infinity, kao i bezvremenski elegantan betonski dekor.

Ovog proleća, kompanija Kaindl lansirala je proširenu BOARDS kolekciju LEAD22, zakoračivši tako na novu teritoriju sa izuzetno atraktivnim dekorima od mekog drveta i reinterpretacijom klasike. Na nedavno održanom sajmu SICAM 2022 u Italiji, priredila nam je i pravi vatromet noviteta i novih interpretacija poznatih proizvoda.

Od 18. do 21. oktobra, Kaindl je predstavio nove trendove dekora i boja, kao i nikad ranije viđenih detalja, a tim za razvoj proizvoda u ovoj austrijskoj kompaniji je posebnu pažnju posvetio visokom potencijalu kombinovanja pojedinačnih dekora. Tako se čvrste boje mogu kombinovati sa drvenim, kamenim i betonskim dekorom po želji.

Kaindlov štand na SICAM 2022; Foto: Keindl

Funkcionalne i estetske površine

Visokootporna površina protiv otisaka prstiju „KAINDL OPTIMATT“ predstavljena je prvi put 2020. godine.

Specifična svojstva ovog proizvoda – kao što su funkcionalno otporna površina, prijatan osećaj kombinovan sa mat izgledom i izvanrednim odnosom cene i performansi – ispunjavaju i najviše zahteve.

Kao proširenje ove uspešne linije, asortiman proizvoda će sada biti upotpunjen linijom dekora Colorline Creative, koja deluje vrlo ubedljivo sa svojim privlačnim izgledom i fascinantnim kombinacijama boja.

„KAINDL OPTIMATT“ upotpunjen je sa novim dekorima; Foto: Kaindl

Meko drvo sa novim akcentima

Apsolutni novajlija na SICAM-u bio je Abies, bezvremenski lep dekor od jelovog drveta.

A osim u već poznatim bojama CARA, SHINE i CLAI, Abies je iznenadio posetioce sajma i svojim novim licem.

Sinhrona struktura „AI“ dodatno podržava eleganciju i posebnu privlačnost jelove šume.

Abies 22458 NM Avocado; Foto: Keindl

Dodatne boje za Polar Pine

Dekorativni uzorak Polar Pine impresionira svojim mirnim i harmoničnim izgledom na površini i tako se savršeno uklapa u moderne životne prostore.

Kaindl sada predstavlja i dodatne boje za njega, sa spektrom u rasponu od prirodnih smeđih tonova do raznih nijanse sive – savršene za harmonično podržavanje prirodnih karakteristika bora.

Lep, uravnotežen i elegantan – bor je novi trend u dizajnu enterijera.

Polar Pine Terrazzo; Foto: Kaindl

„Beskonačni“ hrast

Kako smo videlu na SICAM-u, evergrin „Oak Evoke“ takođe je doživeo reinterpretaciju od strane dizajnerskog tima kompanije iz Salcburga.

Kaindl je proširio ovu porodicu dekora sa nekoliko boja, kao što je skoro crni „Infinity“, što odgovara aktuelnom trendu tamnih tonova drveta, ili svetao i mladalački „Light“, koji svojim naglašenim kontrastima boja savršeno podstiče kombinaciju sa mnogim UNI tonovima boja.

K2349 IR OakEvoke Infinity; Foto. Kaindl

Beton – savršen za kombinovanje

Bezvremenski elegantan, betonski dekor Terrazzo je savršen partner za COLORline kolekciju.

Pored postojećih boja SAND i TERRA, sada je dodata i topla siva. Struktura „DP“ dodatno naglašava fine inkluzije dekorske slike.

Abies Terrazzo 22192 MN Black Blue; Foto: Kaindl

Katalog i informacije

Nova LEAD kolekcija BOARDS 2022 dostupna je na zalihama, a kompletan katalog možete pogledati ili preuzeti na ovoj adresi.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 064 802 06 43.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *