Opremanje, Promo

TECEdrainprofile – lep, praktičan i tesno spojen s nišom

Novi tuš profil TECEdrainprofile omogućuje jednostavnu montažu odvodnje tesnim spojem sa nišom preko čitave širine tuša u nivou poda. To olakšava majstoru montažu i hidroizolovanje.

Da bi se zatvorile praznine između tuš kanalice u standardnim dimenzijama i bočnih ivica zone tuširanja, obično se precizno prilagođava i umeće komad keramičke pločice. To često – upravo kod modernih keramičkih pločica velikih formata – narušava izgled pločica na zidu. Uz novi TECEdrainprofile, TECE predstavlja rešenje koje dozvoljava jednostavno prilagođavanje do ivica tuša u nivou poda, jer se profil od nerđajućeg čelika da brzo i precizno skratiti. To skraćuje tok gradnje, smanjuje troškove i daje tušu u razini poda estetski celovitu sliku.

Jednostavno rešenje modularnog sistema – sigurno hidroizolovanje

TECEdrainprofile sastoji se od preglednog i lako razumljivog seta sa malim brojem sastavnih delova: tuš profila, odvoda i pribora. Odvod se može jednostavno premeštati po visini i tako se namešta da se zatvara sa površinom glazure i da prilikom skidanja ne stoje na putu nikakvi ometajući elementi. Na taj se način znatno pojednostavljuje izrada ravne površine glazure sa padom. Za dodatnu sigurnost kod hidroizolacije zaslužna je fleksibilna zaptivna manžeta Seal System koja se uglavljuje direktno u odvod i zatim umeće u površinsku hidroizolaciju. Time se osigurava vodootporan spoj, a do sada uobičajeno lepljenje hidroizolacije na prirubnicu postaje stvar prošlosti. Naposletku sledi umetanje profila, koji se može jednostavno polagati na glazuru kao keramička pločica.

Jednostavno premeštanje po visini omogućuje prilagodbu različitim debljinama keramičkih pločica. Profil može biti od četkanog nerđajućeg čelika ili nerđajućeg čelika visokog sjaja i u dužinama od 800, 900, 1000 i 1200 milimetara. Za tesno prilagođavanje širini tuša u razini poda niši, instalater ili keramičar može jednostavno da izvršiti precizno podešavanje na licu mesta. Sem toga, rešenje za montažu dozvoljava naknadno fino podešavanje tuš profila u svim vodoravnim smerovima i okretanjem.

Udobno čišćenje za savršenu higijenu

Tuš profil od higijenskog nerđajućeg čelika ima unutrašnji 3D pad koji optimizuje oticanje vode. Odvod se nalazi u sredini profila i vrlo mu je jednostavno pristupiti. Poklopac profila može se podići uvis pomoću specijalne „funkcije push“ ciljanim pritiskom prsta i izvaditi bez daljnjih pomoćnih sredstava. Do sada je za čišćenje tuš kanalice bilo potrebno skinuti rešetku – sada više nije tako. I sifon se za potrebe čišćenja takođe može skinuti bez alata i time po potrebi omogućuje korišćenje spirale za čišćenje cevi.

Više informacija ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *