Kompanija REHAU ima višedecenijsko iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju boja; Foto: Copyright REHAU AG + Co
Promo

KALEIDO COLOR – Zavirite u svet boja kompanije REHAU

Zahvaljujući širokoj paleti boja i površina kompanije REHAU, PVC prozore moguće je uklopiti u svaki stil i prilagoditi individualnom dizajnu.

Bez obzira da li se radi o modernom uređenju, stilu seoske kuće ili šarmantnom shabby chic-u, naše preferencije u pogledu stila opremanja doma su individualne kao i mi.

Prozori i vrata utiču na izgled fasade i svakoj kući i zgradi daju jedinstveni karakter. KALEIDO COLOR kompanije REHAU pruža veliki izbor boja i površina, tako da ne postoji ništa što će ograničavati maštu kada se radi o individualnom dizajnu objekta.

Mat površine KALEIDO WOODEC pružaju stvaran osećaj drveta; Foto: Copyright REHAU AG + Co

Verodostojan izgled i osećaj pravog drveta

Sa KALEIDO WOODEC, REHAU ima rešenje koje PVC prozoru donosi izgled drveta.

Mat površine KALEIDO WOODEC ne samo da lepo izgledaju, već na dodir pružaju stvaran osećaj drveta. Iznenadiće vas kako KALEIDO WOODEC otežava razlikovanje PVC od drvenih prozora.

Sa svojom laganom, autentičnom strukturom drveta KALEIDO WOODEC je dostupan u četiri verzije bojaSheffield Oak concrete (tamno siva), Sheffield Oak alpine (svetlo siva), Turner Oak toffee (braon) i Turner Oak malt (svetlo braon).

Mat površine KALEIDO WOODEC ne samo da lepo izgledaju, već na dodir pružaju stvaran osećaj drveta.

U zavisnosti od zahteva i ukusa, može se koristiti sa spoljašnje, unutrašnje ili obe strane prozora, a možete se poigrati i različitim površinama.

Na primer, aluminijumska obloga KALEIDO COVER se može koristiti na spoljašnjoj strani prozora, a KALEIDO WOODEC na unutrašnjoj.

Na taj način optimalno ćete iskoristiti prednosti: PVC prozor jednostavan za održavanje uz verodostojan izgled toplog drveta u kombinaciji sa premium izgledom aluminijuma.

KALEIDO WOODEC na dodir pruža stvaran osećaj drveta; Foto: Copyright REHAU AG + Co

Klasično i otmeno – elegantan izgled aluminijuma

Aluminijumske obloge KALEIDO COVER omogućavaju kombinovanje izgleda aluminijumskih profila sa tehničkim prednostima PVC profila.

Odlično se prilagođavaju prostornom obliku prozorskog profila i čvrsto povezuju sa njim.

Površina obloge se može lakirati, plastificirati ili eloksirati, istovremeno je robusna i otporna na vremenske uslove, a može se plastificirati u preko 170 RAL nijansi.

Površina obloge se može plastificirati u preko 170 RAL nijansi; Foto: Copyright REHAU AG + Co

Posebni akcenti s drvenim, metalik i univerzalnim dekorima

Brušene, zrnaste ili glatke površine, klasične drvene strukture ili moderan aluminijumski izgled moguće su uz KALEIDO FOIL.

Kaširane dekorativne folije kompanije REHAU doprineće boljem izgledu objekta, a mogu se postaviti na unutrašnju i spoljašnju stranu prozora.

Kaširane dekorativne folije mogu se postaviti na unutrašnju i spoljašnju stranu prozora; Foto: Copyright REHAU AG + Co

Jedinstvena raznolikost boja lakiranjem

Kod KALEIDO PAINT-a prozori se lakiraju bojama u skladu sa željama. Lak koji se nanosi daje prozoru posebnu završnu obradu sa sjajnom ili mat površinom.

Paleta boja se stalno širi – na primer, strukturisani premazi, kod kojih su u uobičajeni lak dodate mikročestice da bi se postigli specijalni vizuelni efekti.

Zahvaljujući velikom izboru tonova, prozori i vrata mogu se lako uklopiti u boje postojećih elemenata.

Sve varijante boja su  posebno otporne na vremenske uslove; Foto: Copyright REHAU AG + Co

Višedecenijsko iskustvo i stručnost

Kada je u pitanju boja, REHAU ima višedecenijsko iskustvo i stručnost u istraživanju i razvoju. Sve varijante boja su otporne na UV zrake, jednostavne za održavanje, otporne na ogrebotine i posebno otporne na vremenske uslove.

Više informacija potražite na ovom linku.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *