Promo

Dobra vest za sve koji se bave renoviranjem – revolucionaran pod stigao na tržište Srbije

Predstavljamo LVT, jednu od najatraktivnijih podnih obloga novog doba.

Ako imate iskustva sa renoviranjem stana ili lokala, dobro znate koliko radovi mogu biti neuredni ili, još gore, koliko mogu da se oduže. I to posebno kada se sređuju podovi. Čini se da je taj nered večan. Postavljanje LVT poda omogućava potpuno drugačije iskustvo. Ovaj pod, jedan od trenutno najatraktivnijih proizvoda u svetskim okvirima, revolucionarna je i moderna novost na tržištu Srbije.

Šta je LVT pod?

Tarkett LVT podovi idealni su za komercijalnu primenu, poput podova u restoranima, kafićima, hotelima, buticima, kancelarijama, ali se sve više upotrebljavaju i u stambenim objektima. Ogroman broj dezena i boja po uzoru na prirodu i glavne dizajnerske trendove, čine ovu podnu oblogu izuzetno privlačnom. A osim dobrog dizajna, tu su i odlične osobine: napravljen je u skladu sa strogim ekološkim standardima, veoma je otporan, bilo da je reč o fizičkom oštećenju, vlazi ili toploti, i ima odličnu zvučnu izolaciju.

Kako biste saznali šta je LVT pod, pogledajte kratak video:

Koje su osobine LVT poda?

Osim vrhunskog izgleda i mnoštva dezena i formata koje nudi, LVT pod se brzo postavlja, ne zahteva mnogo dodatnog alata, a ni materijala; udoban je, jer mu je površina znatno mekša nego kod drugih podnih obloga, te je vrlo prijatan za hodanje i omogućava dobru zvučnu izolaciju; izdržljiv je i lako se čisti i održava. LVT pod dostupan je u formatu daske, ploče i oblika s nepravilnim uglovima i nudi potpunu slobodu dizajna sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja različitih formi i dimenzija u jedinstvenu celinu.

Arhitekta Nenad Veličković koristio je LVT pod, pogledajte koji su njegovi utisci:

LVT ili keramika?

Dugotrajnost im jeste zajednička osobina, i postoje LVT podovi sa motivom keramičkih pločica, ali se ova podna obloga i keramičke pločice značajno razlikuju u svemu drugom. LVT pod možete da koristite odmah po postavljanju, topao je na dodir, prijatan za hodanje i dobro zvučno izolovan. Praktičan je za održavanje jer se prljavština ne zadržava u spojevima kao kod pločica, a možete i lako menjati delove poda, komad po komad, da biste ih uskladili s eventualnim promenama u enterijeru. Osim toga, LVT podnu oblogu možete postaviti preko keramičkih pločica.

A postavljanje LVT poda?

Sa tri brza načina ugradnje, lepljenjem, click sistemom (jednostavan klik sistem bez lepka), i loose-lay najbrže postavljanje, polaganjem bez lepka, LVT je pravi šampion brzine. Postavlja se za samo nekoliko sati, bez prašine i bez nereda, preko bilo koje podloge. A ako nekada budete menjali adresu, svoj pod skinete i ponesete sa sobom.

U Tarkett LVT kolekcijama možete otkriti savršeno podno rešenje kroz istraživanje novih opcija, različitih struktura, nijansi i oblika.

Više o kolekcijama, sertifikovanim instalaterima i prodavnicama na sajtu: https://www.tarkett.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *