Promo

Oblačite se slojevito i po kući? Razmislite o ovom rešenju!

Veliki broj stanara potkrovlja se i dalje bori s hladnoćom pa je neophodno da nose džempere da bi im bilo toplo kod kuće. Evo rešenja!

Činjenica je da je 75% zgrada u Evropi energetski neefikasno i da mnogi stanari traže način da na brz i lak način obezbede svoje domove od hladnoće, ali time samo povećavaju svoje račune za električnu energiju. Kako izbeći stalno nošenje slojevite odeće dok se nalazimo unutar stambenog prostora? To je pravo pitanje.

Bez vunenih džempera po kući

Šta biste vi uradili da se rešite više slojeva debele odeće koju stalno nosite sve do početka leta? Renoviranje i zamena pojedinih građevinskih elemenata u stanovima i kućama bi moglo da bude rešenje. Tržište građevinskog materijala danas nudi različita konstruktivna rešenja koja mogu da vam pomognu da značajno unapredite energetsku efikasnost svojih domova. Postoje razne opcije koje su dostupne svakom budžetu.

Krovni prozori sa trostruktim staklom

Jedan od proizvođača građevinskog materijala uspeo je da približi energetsku efikasnost kroz svoje nove proizvode širem tržištu. VELUX  Srbija je počekom aprila lansirala nove, energetski efikasne krovne prozore u kategoriji Standard Plus sa trostrukim staklom, koji će obezbediti smanjenje gubitka toplote kroz staklo. Dodavanje još jednog stakla u staklenu konstrukciju, zajedno sa već postojećim ThermoTechnologyTM specijalnim, jedinstvenim izolacionim sistemom, čine ove krovne prozore pravim izborom za rešavanje izazova sa unutrašnjom klimom, hladnoćom i toplotom u domovima u potkrovlju. Ono što je takođe interesantno jeste da su ovi krovni prozori cenovno pristupačni široj populaciji, po cenama vrlo sličnim krovnim prozorima koji imaju dvostruko staklo.

Ovi krovni prozori cenovno su pristupačni široj populaciji, sa cenama vrlo sličnim krovnim prozorima koji imaju dvostruko staklo.

 

Ako se odlučite za renoviranje i zamenu krovnih prozora, svakako je preporuka da birajući ove energetski efikasne krovne prozore, obezbedite topli dom u svom potkovlju dugi niz godina.

Saznajte više o krovnim prozorima sa trostrukim staklom ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *