Promo

Ako tražite trajan crep potvrđenog kvaliteta, NEXE je najbolji izbor

Crep koji se pravi u Novom Bečeju prvi je izbor domaćih graditelja duže od sto godina.

Kada biste nas upitali koja filozofija stoji iza NEXE proizvodnje građevinskog materijala, odgovorili bismo vam da se tokom celog proizvodnog procesa vodimo idejom da proizvedemo proizvod koji bismo ugradili i u vlastiti dom. Važno nam je da se u svim segmentima poslovanja zadovolje najviši standardi.

U NEXE-u smo svesni da krov mora izdržati sve vremenske uslove, da ne izgubi na estetici, kvalitetu i postojanosti i da traje toliko da postane vlasništvo barem sledeće generacije, ali isto tako biti jednostavan za ugradnju i lak za održavanje. Takođe, kupcima mora osigurati visoku vrednost za uloženi novac.

Ne smemo na kraju zaboraviti ni na ekološku komponentu u proizvodnji i kvalitetu crepa jer iako među nama ima i onih koji nemaju svest o očuvanju okoline, verujemo da će je naša deca i unuci za koje često gradimo, svakako imati.

AD Polet daje garanciju da će isporučeni crep vaš dom štititi najmanje 40 godina.

Uzmemo li u obzir i da su i naši roditelji tako gradili za nas, neupitna je važnost tradicije gradnje kvalitetnim crepom na ovim područjima. Fabrika AD Polet iz Novog Bečeja, koja posluje u sklopu NEXE poslovnog sistema, postoji od daleke 1907. godine. Nakon investicija u poslednjih petnaestak godina, nivo kvaliteta podignut je da zadovoljava najviše standarde, što potvrđuju i brojni sertifikati.

Ulaganja nisu samo tehnološka. Vrlo bitna nam je ljubaznost, efikasnost, profesionalnost i stručnost naših zaposlenih koji će zadovoljiti sve potrebe kupaca i krajnjih potrošača. Kruna tog nastojanja je činjenica da AD Polet daje garanciju da će isporučeni crep, ukoliko je postavljen po svim pravilima struke i uz adekvatnu krovnu opremu, vaš dom štititi najmanje 40 godina.

Paleta vrhunskih proizvoda

NEXE-ov asortiman crepa sastoji se od palete vrhunskih proizvoda kao što su Glinex trend, Klasik Plus, Ideal i Ideal Plus. Na jednom mestu kupci mogu pronaći i žlebnjake, uključujući i specijalne elemente i fert kanalice.

Tu je i NEXE krov plus krovna oprema koja uključuje: slemeno grebenu traku, držač slemeno grebene letve, mrežu za ptice, kopču protiv nevremena kao i kopču za žlebnjak, početnu i završnu pločicu žlebnjaka, metalne snegobrane i krovne folije. Sve što je potrebno za funkcionalan, trajan i estetski privlačan krov. NEXE krovna oprema omogućuje prirodno strujanje vazduha ispod crepa zbog čega krov diše. Kompletna krovna oprema osigurava trajnu zaštitu, pravilnu funkciju i dug vek trajanja.

NEXE krovna oprema omogućuje prirodno strujanje vazduha ispod crepa zbog čega krov diše.

Svi NEXE crepovi proizvedeni su u potpunosti od prirodnih materijala, a svojom funkcionalnošću i primenom omogućuju korištenje u svim klimatskim uslovima. NEXE poslovni sistem, tačnije naša fabrika AD Polet, nositelj je EPD deklaracije proizvoda o zaštiti životne sredine koju izdaje Institut za ispitivanje materijala. Ta vrsta izdate deklaracije potvrđuje da su Poletovi crepovi i fazonski komadi od gline ekološki proizvodi.

Najsavremenija tehnološka rešenja

NEXE crep nosi i znak „Čuvarkuća“ koji je, kako bi podržala domaće proizvode i proizvođače, pokrenula Privredna komora Srbije. Znak Čuvarkuća potvrda je kvaliteta i vrednosti koju su stvarali domaći radnici, korištenjem kvalitetne domaće sirovine. Znak Čuvarkuća, kod Poletovog asortimana crepa, s ponosom nose crepovi Klasik+, Ideal, Glinex trend i bordo engobirani Glinex trend. Reč je o modernim proizvodima od vrlo kvalitetne gline, a za kvalitet proizvoda zaslužna su i najsavremenija tehnološka rešenja, ali i nova znanja i veštine zaposlenih.

NEXE fabrika za proizvodnju crepa u Srbiji svoj asortiman osim na srpskom tržištu, plasira i u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Rumuniju, Bugarsku, Mađarsku, Ukrajinu i Albaniju, što svedoči o kvalitetu dokazanom na više tržišta.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *