Promo

Dobro došao svež vazduh, doviđenja insekti!

VELUX komarnik ne dozvoljava ulazak insekata, a u isto vreme omogućava slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha u prostoriji.

Na pragu smo dugog, toplog leta koje sa svim svojim dražima, donosi i ne baš tako prijatnu najezdu insekata, koji vrele letnje dane i noći, mogu da pretvore u pravu moru. Naročito veliki problem mogu imati stanari potkrovlja, ali ukoliko imate VELUX krovne prozore, postoji odlično rešenje: VELUX komarnik.

velux-komarnici-07

Ugrađuje se sa unutrašnje strane, na unutrašnju oblogu ili zid oko VELUX krovnog prozora ili bilo kog drugog prozora. Kada ne koristite komarnik, možete ga smestiti u mat aluminijumski okvir koji će ga u potpunosti maskirati. Na taj način je mrežica sakrivena u kućištu i ne ometa pogled kroz prozor. Veoma je važno da, kada je komarnik spušten, prozor se otvara do ivice zida i unutrašnje obloge, što je sasvim dovoljno za ventilaciju. Takođe, u gornjem delu svih modela VELUX krovnih prozora, nalazi se ventilacioni preklop ili ventilacioni otvor koji omogućava provetravanje i kada je prozor zatvoren, bez obzira na spoljašnje uslove. Upravljanje komarnikom  je jednostavno i možete ga podešavati iz prostorije, ručno, a takođe možete ga veoma lako i održavati, brisanjem vlažnom krpom.

velux-komarnici-04

Ono što je jako važno, jeste to da se VELUX komarnik može koristiti u kombinaciji sa svim tipovima VELUX unutrašnjih i spoljašnjih roletni.

Ugradnjom komarnika zaštitićete se od insekata i uživaćete u letnjim mesecima u vašem domu u potkrovlju. Za sve dodatne informacije možete pogledati sajt  www.velux.rs, ili  Facebook stranu www.facebook.com/VELUX.rs.

velux-komarnici-03

Pogledajte više o zanimljivoj akciji koju je VELUX spremio za ovaj proizvod.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *