Koktel je zakazan za petak 22.9. od 19h u salonu Naš nameštaj
Dešavanja, Promo

Furniture & Cocktails Shopping Night u petak u showroomu Našeg nameštaja

Jedinstven stil i prepoznatljiv dizajn brendova Papell, Saloni i Dawood oduševiće vas i uvesti u potpuno drugu dimenziju uređenja enterijera.

Distributer luksuznog nameštaja renomiranih svetskih proizvođača, kompanija Naš nameštaj, organizuje prvi „Furniture & Cocktails Shopping Night“ u petak, 22. septembra, sa početkom u 19 časova.

Showroom Našeg nameštaja, koji se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270d, posetiocima će ovom prilikom, pored prezentacije najnovije kolekcije, obezbediti i specijalne popuste na grupe proizvoda, ali i na pojedine eksponate iz salona.

Foto: Naš nameštaj

Vanvremenski komadi brenda Papell

Ukoliko već neko vreme imate želju da promenite izgled i karakter vašeg životnog ili poslovnog prostora, „Furniture & Cocktails Shopping Night“ u Našem nameštaju je prava prilika za to!

Uživaćete u bogatom izboru komada koji krase najprestižnije objekte i domove širom sveta, a jedinstven stil i prepoznatljiv dizajn brendova Papell, Saloni i Dawood oduševiće vas i uvesti u potpuno drugu dimenziju uređenja enterijera.

Značajan deo asortimana Našeg nameštaja zauzimaju vanvremenski komadi brenda Papell, čije stolice odlikuje sofisticiran i unikatan dizajn, dobro promišljene kombinacije boja i materijala, kao i neprikosnoven kvalitet, prepoznat na svetskom nivou.

Stolica brenda Papell; Foto: Naš nameštaj

Garniture i sofe brenda Saloni savršeno će se uklopiti u svaki stil i svaku zamisao vašeg idealnog prostora.

Garniture i sofe brenda Saloni predstavljaju rezultat izuzetnog balansa pouzdanosti i estetike, koji će se savršeno uklopiti u svaki stil i svaku zamisao vašeg idealnog prostora.

Garnitura brenda Saloni; Foto: Naš nameštaj

Minimalističke forme brenda Dawood

Stil i karakter nameštaja brenda Dawood pretežno se svodi na minimalističke forme, pre svega prilagodljive industrijskom stilu, ali i smelom kombinovanju više različitih stilova.

Stolica brenda Dawood; Foto: Naš nameštaj

Posetite „Furniture & Cocktails Shopping Night“ i odaberite najbolje iz bogate ponude ekskluzivnih svetskih brendova.

Zahvaljujući upravo kompaniji Naš nameštaj, savremeni i raskošni komadi nameštaja inostrane proizvodnje postali su dostupni domaćim kupcima.

Zato posetite u petak njihov „Furniture & Cocktails Shopping Night“ i odaberite najbolje iz bogate ponude ekskluzivnih svetskih brendova!

„Furniture & Cocktails Shopping Night“ održaće se u petak, 22. septembra, sa početkom u 19 časova

Dodatne informacije

Više informacija o salonu Naš nameštaj pogledajte ovde.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *