Promo

Konferencija o BIM implementaciji 8. novembra u Beogradu

TeamCAD organizuje stručnu konferenciju koja će biti posvećena implementaciji i standardizaciji BIM-a u arhitekturi i građevinskoj industriji.

Događaj pod imenom BIM – How to? TeamCAD Conference 2022 održava se 8. novembra 2022. godine u pozorištu Madlenianum, Glavna 32, Zemun, sa početkom u 10 časova.

U okviru konferencije, na temu BIM koncepta, govoriće predstavnici industrijskih lidera koji će predstaviti svoje projekte i usluge, ali i pokazati na koji način primena BIM tehnologije poboljšava njihove procese i donosi uštede klijentima i investitorima.

Na kraju konferencije, održaće se panel diskusija čija je tema „Standardizacija BIM-a“. Na njoj će eminentni stručnjaci prodiskutovati i izneti svoja iskustva sa primenom i uvođenjem standardizacije BIM-a.

Učesnici

Učesnici konferencije su Tomáš Lendvorský (Autodesk), Marko Narić (BIMEXPERTS), Dado Durić (APS Facade), Đina Grozdanović (Studio A&D), Nebojša Milanović (Reicon Gradnja), Miloš Obradović (Infratech), Dušan Dimitrijević (Infratech), Aleksandar Đikanović (Xella Srbija) i Vladimir Guteša (TeamCAD).

Registracija

Više informacija i link za besplatnu registraciju: BIMhowto.TeamCAD.rs.

Registracija za konferenciju je besplatna.

Povezani članci:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *