Promo

Zgodno rešenje za skrivanje ružnih cevi na plafonu

Ne želite više da gledate instalacije na plafonu vašeg kupatila ili kuhinje?Elastični plafoni su najbolje rešenje za vas.

Elastični plafoni prave se od veoma čvrste PVC folije, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju rama. Struktura se potom postavlja na bazni plafon, ili po obodu prostora gde se planira montaža. Kao rezultat, dobija se idealno ravna i jednoobrazna plafonska površina koja sakriva instalacije.

elasticni-plafoni-ideje-2

Elastični plafoni primenjuju se, pre svega, zbog svoje postojanosti, dugotrajnosti i privlačnog izgleda.

 

Elastični plafoni uspešno, brzo i bez “prljavih” radova, sakrivaju sve defekte i neravnine baznih plafona, kao i kompletan vidni razvod elektro i svih drugih vrsta instalacija.

elasticni-plafoni-ideje-3

Plafoni otporni na poplavu

Vodootporna i nepromočiva folija izdržava čak do 100 litara vode po metru kvadratnom. Zahvaljujući tome, uz elastične plafone neće biti neprijatnih iznenađenja usled poplave u stanu nesavesnih komšija. Takođe, zauvek je rešen problem buđi i plesni u sanitarnim prostorijama.

Materijal od koga su izrađeni ovi plafoni je izuzetno lak, negoriv i ne oslobađa toksične gasove. Koristi se kao dopunski element zvučne izolacije, a u ove plafone s lakoćom se montiraju lusteri, ugradne svetiljke, elementi protivpožarne zaštite i slično.

elasticni-plafoni-ideje-4

Upotreba i održavanje

Zbog svoje plastičnosti, ovi plafoni dozvoljavaju realizaciju smelih dizajnerskih zamisli, i skladno se uklapaju i dopunjuju s drugim delovima enterijera, posebno, gipsanim elementima.

Njihovo održavanje je jednostavno: prskalicom nanesite sredstvo za čišćenje prozora i prebrišite krpom. Takođe, nećete imati problema s insektima, a ekološki su 100% ispravni – u Rusiji se postavljaju su domovima zdravlja.

Elastični plafoni prave se u preko 300 nijansi koje mogu biti u lak, mat i bordurnoj formi. Postoji i mogućnost štampe crteža kao i 3D formi, koje se rade po specijalnoj narudžbini kupca.

elasticni-plafoni-ideje-5

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *