Promo

Kako da pretvorite mračni tavan u svetlo potkrovlje za život

Iskoristite jesenju akciju koja traje do 19. novembra i ostvarite vredan poklon – VELUX unutrašnju roletnu za zamračenje.

Dugo su tavani i potkrovlja bili mračna i tamna mesta koja su uglavnom služila za odlaganje nepotrebnih i isluženih stvari, pa se zato u njih retko zalazilo.

Ako i vi imate potrebu za dodatnim prostorom i želite da mračni tavan svoje kuće transformišete u dodatni životni prostor, zbog proširenja porodice, ili potrebe da uredite miran kutak za bavljenje svojim hobijem, potkrovlje bi moglo da bude idealno mesto za to.

Međutim, često se dešava da kada konačno i donesete odluku da krenete sa preuređenjem ,,zaboli vas glava’’ kad pomislite šta sve treba da imate u vidu. Zato postoje specijalizovana mesta koja okupljaju stručnjake iz svojih oblasti koji vam mogu dati najbolje savete i pomoći vam da brži i lakše i bez ,,glavobolje’’ napravite svoj omiljeni kutak.  Jedno takvo mesto je web sajt www.mojepotkrovlje.rs i istoimena Facebook stranica. Na ovom web sajtu možete zatražiti besplatan savet za svaki od pojedinačnih elemenata koji su vam potrebni da biste kroz renoviranje i rekonstrukciju prošli najjednostavnije podržani stručnjacima.

Kada poželite da unesete svetlost u svoje potkrovlje i osetite blagodati dnevne svetlosti na svakodnevni život, možete da kontaktirate VELUX stručnjake koji će vas besplatno posetiti na celoj teritoriji Srbije i dati vam najbolji savet kada je u pitanju zamena strarih i dotrajalih krovnih prozora ili pak ugradnja novih stvarajući tako svetao život pod vašim krovom.

Do 19. novembra iskoristite VELUX jesenju akciju kod distributera i ostvarite vredan poklon – VELUX unutrašnju roletnu za zamračenje.

 

VELUX stručnjake možete pozvati na 011/20 57 500 za besplatnu posetu na celoj teritoriji Srbije, savet ili konsultaciju kada su krovni prozori u pitanju i biti potpuno sigurni da ćete dobiti najbolji savet i informaciju o najpovoljnijim mogućnostima , kada su kupovina i ugradnja u pitanju. 

Siesta roletne: Za potpuno zamračenje prostorija u potkrovlju

Ne želite da vas budi jako jutarnje sunce u vašem potkrovlju? Potrebna vam je prijatna tama za odmor i relaksaciju? VELUX ima rešenje za vas – siesta roletne. Vi kontrolišete nivo svetlosti! Zamračite prostoriju kad god to poželite.

VELUX siesta roletne su  savršeno rešenje za spavaće sobe ili bilo koju drugu prostoriju u potkrovlju  gde je potrebno totalno zamračenje. Aluminijumske vođice omogućavaju zaustavljanje  siesta roletne u bilo kom položaju.  Unutrašnjost bočnih vođica  je obojena u crno kako bi se osigurala potpuna blokada svetlosti.

Više informacija na www.velux.rs

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *