Kompanija GROHE držI korak sa potrebama klijenata koje se stalno menjaju; Foto: GROHE
Promo

Rapid SLX: Elegantan, robustan i spreman za budućnost

Kako izabrati instalacioni sistem ugradnog vodokotlića tako da imate više opcije opcija za nadolazeće trendove u budućnosti? Dajemo vam odgovor! 

Tempo tehnološkog razvoja je brz i sve je teže pratiti želje kupaca. Kako trendovi dolaze i odlaze sve brže i brže, kupci postaju nesigurni: da li je vredno ulagati da bi bili deo trenda? Da li bi radije trebalo da sačekaju sledeći trend?

Šta god da budućnost sprema, GROHE ugradni vodokotlić Rapid SLX je spreman. Spreman je da vam ponudi pristup svemu što je dostupno danas i svemu što će doći sutra. Dizajniran je da učini život lakšim i pametnijim – i za instalatere i za krajnje potrošače.

Rapid SLX ima jedinstveni upravljač protoka koji je savršen za toalete bez okvira; Foto: GROHE

Spreman za rimless školjke

Sve više korisnika verovatno razmišlja o toaletu bez okvira. Rapid SLX ima jedinstveni upravljač protoka koji je savršen za takozvane rimless školjke.

Omogućava vam da lako prilagodite protok vode za svaki novi toalet kako biste sprečili prskanje. Ova opcija je posebno važna za toalete bez okvira.

Šta god da budućnost sprema, GROHE ugradni vodokotlić Rapid SLX je spreman.

Tuš toalet? Smart toalet?

Bilo da želite tuš toalat ili smart toalet, u većini slučajeva potrebno je obezbediti napajanje.

Rapid SLX dolazi sa integrisanom električnom utičnicom koja omogućava jednostavnu instalaciju pametnih električnih toaleta i svih budućih toaleta za tuširanje, kao što je GROHE Sensia Arena.

Ima ovalni otvor na poprečnoj gredi koji vam omogućava da lako instalirate utičnicu.

Rapid SLX ima jedinstveni upravljač protoka koji je savršen za toalete bez okvira; Foto: GROHE

Mali otvor za reviziju

Mali revizioni otvor je standardno uključen u Rapid SLX montažni element i omogućava lak pristup uprkos svojoj maloj veličini. Tako se odvodni ventil može lako ukloniti i ponovo postaviti. Prilagođavanja Flow Managera takođe se mogu lako izvršiti na ovaj način.

Easy access door

Kada jednog dana dođu promene, nova easy access vrata pružaju više prostora za montažu. Na primer, ako su priključci za struju i vodu potrebni pri prelasku sa standardnog na WC sa tušem Rapid SLX će odgovoriti na zadatak.

Rapid SLX kompatibilan je s bezbrojnim pločama za ispiranje; Foto: GROHE

Sve o Rapid SLX

Više informacija o ugradnom vodokotliću Rapid SLX potražite na sajtu Grohe.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *