Nesmetani užitak u tuširanju zahvaljujući konstantnoj i lako podesivoj temperaturi tuširanja; Foto: GROHE
Promo

3, 2, 1 – tuširanje! S novim GROHE Tempesta 250 svako može uživati ​​u vrhunskim performansama termostata

Predstavljamo vam idealan početni proizvod za zamenu jednoručne mešalice, koji vam omogućava da uživate u prednostima termostata bez trošenja dodatnog novca.

Termostat je neophodan za svako moderno kupatilo jer eliminiše ono što je 37% ispitanika u anketi o tuševima izdvojilo kao posebno neprijatan faktor pri tuširanju – temperaturne fluktuacije.

S novim GROHE Tempesta 250 kao inteligentnim srcem tuša, ovakve pritužbe su prošlost: GROHE-ovo najnovije rešenje proizvoda impresionira stabilnim prijatnim temperaturama, ličnim postavkama i optimalnom praktičnošću – po pristupačnoj ceni.

Carsten Geers, brend menadžer GROHTHERM & Rapido, LIXIL EMENA, stručnjak je kada su u pitanju inteligentne tehnologije tuširanja. On objašnjava šta kupci mogu očekivati ​​od GROHE termostata i za koga je termostat savršeno prikladan.

GROHE Tempesta 250 predstavlja inteligentno srce tuša; Foto: GROHE

Zašto mi treba termostat?

Svima je poznata situacija – tuširate se kada temperatura vode odjednom postane vruća ili ledeno hladna. Ovo je često ključni trenutak koji određuje hoće li vaš dan započeti dobro ili loše.

Ovde dolazi u obzir termostat: za razliku od uobičajene jednoručne mešalice, on uravnotežuje sve temperaturne fluktuacije i održava temperaturu na konstantnom nivou udobnosti.

Čak i s više izvora vode koji rade istovremeno, termostat vam omogućava da kontrolišete temperaturu jer će sprečiti hladno ili vruće iznenađenje tokom tuširanja.

Graničnik temperature sprečava decu ili slabovide osobe da nenamerno povise temperaturu i opeku se.

Bez obzira da li je vaša rutina tuširanja brza i laka, duga i opuštajuća ili uključuje nekoliko pauza – temperatura ostaje ista.

Još jedna prednost je graničnik temperature koji nazivamo dugmetom SafeStop na 38° C – on sprečava decu ili slabovide osobe da nenamerno povise temperaturu i opeku se.

Za povećanje temperature iznad 38 °C potrebno je aktivno pritisnuti dugme.

Kontrolom temperature sprečićete hladno ili vruće iznenađenje tokom tuširanja; Foto: GROHE

Temperatura ostaje konstantna tokom tuširanja – kako to funkcioniše?

Srce naših termostata je inteligentni uložak koji radi s voskom. Meša toplu i hladnu vodu dok se ne postigne odabrana temperatura i odmah reaguje na svaku promenu pritiska ili temperature ponovnim podešavanjem mešavine tople i hladne vode.

Ako dođe do kvara u snabdevanju hladnom vodom, termostatski ventil će se automatski zatvoriti i smanjiti protok vode na minimum. Jednoručna mešalica ne nudi ove prednosti. Zato je tehnologija termostata prava pobeda za potrošače.

Inteligentni uložak meša toplu i hladnu vodu dok se ne postigne odabrana temperatura; Foto: GROHE

Kako termostat može pomoći u održivom načinu života?

Ljudi koji su se odlučili za tuš opremljen termostatom štede vodu na nekoliko načina. GROHE EcoJoy, na primer, smanjuje protok vode, što rezultira uštedom do 50% vode bez ugrožavanja kvaliteta tuširanja.

Jednostavnim pritiskom na dugme možete povećati količinu vode ako želite. Ovim dodatnim korakom želimo osvestiti korisnike o svojim postupcima i pokušati da ih podstaknemo na održiviju potrošnju vode.

Termostatska tehnologija omogućava korisnicima da nastave sa tuširanjem na željenoj temperaturi vode čak i kada isključuju i uključuju vodu.

Naše istraživanje navika tuširanja pokazalo je da gotovo 52% potrošača isključuje vodu tokom tuširanja, na primjer, da operu kosu ili operu zube.

Naša GROHE termostatska tehnologija omogućava korisnicima da nastave sa tuširanjem na željenoj temperaturi vode čak i kada isključuju i uključuju vodu.

To čini GROHE Tempesta 250 pravom promenom igre kada je u pitanju ušteda vode i energije u svakodnevnom životu.

Portfolio GROHE proizvoda raznolik je u pogledu funkcionalnosti, ali i cena; Foto: GROHE

Koji termostat je savršen za koga?

Naš portfolio proizvoda mora biti raznolik koliko su naši kupci individualni – u pogledu funkcionalnosti, ali i cena.

Uzmimo, na primer, GROHE Tempesta 250 – to je idealan početni proizvod za zamenu jednoručne mešalice, omogućujući vam da uživate u prednostima termostata bez trošenja dodatnog novca.

GROHE Tempesta 250 idealan je početni proizvod za zamenu ručne mešalice; Foto: GROHE

Šta sve nudi GROHE Tempesta 250

  • Sigurnost: GROHE-ov novi termostat nudi nesmetani užitak tuširanja zahvaljujući konstantnoj i lako podesivoj temperaturi tuširanja
  • Ekološka osvešćenost: posebno integrisani GROHE EcoButton omogućava potrošnju vode do 50% bez ugrožavanja udobnosti
  • Pristupačna cena: savršen proizvod za uživanje u prednostima termostata bez plaćanja više nego za jednoručnu mešalicu
Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *