Izvođenje, Materijali, Promo

Sika e-Kuća: interaktivnim sajtom do rešenja za renoviranje

Kompanija Sika poznata je na našem tržištu po kvalitetnim rešenjima za zaptivanje, izolaciju, vezivanje i zaštitu konstrukcija a novim sajtom želi da kupcima olakša pronalazak pravog rešenja za njih.

Sika e-Kuća je interaktivna Flash aplikacija koja će vam na krajnje jednostavan način objasniti koji proizvodi vam trebaju pri renoviranju kuće. Bilo da renovirate podove, krovove, izolaciju, prozore, kupatila ili čak bazene ova aplikacija će vam umnogome olakšati posao.

Kliknite na deo kuće na kojem želite da intervenišete i otvoriće vam se novi prozor sa uvećanim prikazom tog dela prostora. Klikćite ponovo dok ne dođete do traženog elementa za koje vam je potrebno rešenje i aplikacija će vam izbaciti sve proizvode komapnije Sika koji pokrivaju te radove. Potom se možete dodatno informisati o traženom proizvodu, njegovim karakteristikama, načinu upotrebe a čak možete skinuti PDF sa tehničkim specifikacijama. Šteta samo što odmah nije prikazana cena kao i lokacija do najbliže prodavnice.

 

Kliknite na deo kuće koji želite da renovirate

 

Prikaz konstrukcije objekta za koje postoje Sika rešenja

 

Izaberite šta želite da popravljate u kupatilu

 

Konstrukcije u unutrašnjim prostorijama

 

Prikaz za AcouBond

 

Ovakav interaktivni način pronalaženja pravog proizvoda je pun pogodak i bilo bi dobro kada bi ostali proizvođači građevinskih kompanija sledili primer Sike.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

2 komentara

  1. Varagic

    Lepo je uradjena aplikacija. 

  2. smilja

    Gde ima da se kupi njihov program u okolini Nisa? Meni treba Visco Bond.

Оставите одговор

Obavezna polja *