Sajam se održava 16. oktobra u beogradskom hotelu Metropol
Promo

Želite da studirate arhitekturu u inostranstvu? Povoljnije je nego što mislite!

Gde bi trebalo da nastavim školovanje? Kako da dobijem stipendiju za studije u inostranstvu? Da li negde zaista mogu da studiram besplatno? Stiže odgovor!

U nedelju, 16. oktobra 2022. godine, u Hotelu Metropol u Beogradu biće održan najveći Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu, sa atraktivnim programom koji će se održavati paralelno u tri sale.

Sve što vas zanima o studijama i stipendijama u inostranstvu možete saznati direktno od predstavnika više od 80 škola i univerziteta iz celog sveta, koji će učestvovati na Study Abroad. Fair 2022, u organizaciji Ino Edukacije, Centra za školovanje u inostranstvu.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Studiranje u inostranstvu možda i nije tako neostvariva želja kao što se čini; Foto: Pixabay

Studije arhitekture u Veneciji i Londonu

Ukoliko je arhitektura vaš izbor, na ovom sajmu možete se upoznati sa IUAV Venecija, državnim univerzitetom na kojoj školarina iznosi 2.000 evra (osnovne studije su na italijanskom, dok su master studije na engleskom); takođe i London South Bank University, koji je poznat za studije arhitekture u Engleskoj, kao i Solent University – državni univerzitet u Engleskoj, ukoliko želite da studirate na moru.

Svakako, bilo da ste razmišljali o studijama u Velikoj Britaniji, Americi, Nemačkoj, Litvaniji, Italiji, Holandiji, Španiji, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Grčkoj, Dubaiju, Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Monaku ili Švajcarskoj – na Sajmu obrazovanja i stipendija u inostranstvu dobićete odgovore na sve što vas je ikada zanimalo u vezi sa ovom temom.

Učestvovaće 12 škola i univerziteta iz Italije, 6 iz Velike Britanije, 4 iz Španije, 3 iz Amerike, a kada je reč o stipendijama čekaju vas DAAD Nemačka, Francuski institut, Advantage Austrija sa 6 austrijskih univerziteta, regionalne stipendije Italije, kao i stipendije univerziteta… Zemlja partner ove godine je Velika Britanija, na Sajam dolazi i British Council, predavanja će održati različiti britanski univerziteti, a moći ćete da prisustvujete i panelu o Chevening stipendiji.

London South Bank University nalazi se na adresi 83 New Kent Road; Foto: London South Bank University

Ulaz besplatan, registracija obavezna

Sajam počinje u 11 i traje do 18 časova, a za to vreme održavaće se program paralelno u tri sale, gde ćete, osim odgovora na pitanja o konkretnim univerzitetima i stipendijama, moći ćete na radionicama da naučite i kako da napišete CV i motivaciono pismo; IUAV univerzitet Venecija održaće radionicu kako da napravite portfolio, a čeka vas i radionica o profesionalnoj orijentaciji, koja će vam pomoći da izaberete najbolju karijeru za sebe.

Ulaz na Study Abroad. Fair 2022 je besplatan, a registracija je obavezna – možete se prijaviti na ovom linku. Kompletnu satnicu i sve učesnike možete videti ovde.

Univerzitet Iuav u Veneciji; Foto: Wikipedia (Peter Haas CC BY-SA 3.0)

Kome je namenjen Sajam?

Study Abroad. Fair 2022 namenjen je srednjoškolcima, studentima i roditeljima i na njemu će se, kroz svoje štandove u velikoj sali hotela Metropol, predstaviti srednje škole iz inostranstva, srednjoškolske razmene u Americi, škole jezika i fakulteti iz inostranstva.

Na štandovima će biti predstavnici različitih obrazovnih institucija iz inostranstva i svi prisutni moći će da pitaju sve što ih zanima, da saznaju koje programe i stipendije nude, kao i koji tip programa je idealan za vas.

Još uvek nije kasno da pronađete idealan fakultet, školu i kurs jezika za upis 2023. godine. Ovo je idealna prilika da se informišete o svojim opcijama, razgovarate sa predstavnicima škola i univerziteta, kao i da posetite brojna predavanja i radionice tokom Sajma.

Quick info
organizator:

Ino Edukacija, Centar za školovanje u inostranstvu

zemlja partner:

Velika Britanija

lokacija:

Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

vreme:

Nedelja, 16. oktobar 2022. godine; od 11  do 18 časova

ulaz:

Registracija je besplatna i obavezna na linku iznad.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *