Izložbeni prostor od 250 kvadrata smešten je na Banovom Brdu; Foto: Promo
Aktuelno, Promo

Nikad bliži: U Beogradu otvoren novi TECE izložbeni showroom

Slogan „close to you“ ove nemačke kompanije sada je još aktuelniji! Globalni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacionih sistema predstavio je svoj reprezentativni izložbeni prostor.

Na adresi Požeška 31a, nemačka kompanija TECE otvorila je novi izložbeni showroom u srpskoj prestonici, obeležavajući na taj način dosadašnji rad svog Predstavništva u Beogradu, otvorenog 2016. godine.

Kako navode iz kompanije, nakon šest godina uspešnog poslovanja u Srbiji, pokazala se potreba za otvaranjem izložbenog prostora u kom će svi kupci TECE proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekti i projektanti moći da dobiju još bolji pregled svih TECE rešenja iz područja sanitarnih proizvoda i instalacione tehnike za projekte na kojima rade.

Pogledajte video-prilog sa otvaranja salona:

TECE salon u Beogradu

Otvaranje salona TECE Srbija po projektu Sonja Brstina ️️🎊️🎉️🎈Kompanija TECE otvorila je novi izložbeni prostor u Beogradu, na adresi Požeška 31a. Time je grad dobio novo mesto za vrhunska sanitarna rešenja 👌

Posted by Gradnja on Tuesday, June 14, 2022

Beograd je dobio novo mesto za vrhunska sanitarna rešenja koja nudi TECE.

Otvaranje beogradskog izložbenog prostora prošlo je u prijatnoj i opuštenoj atmosferi uz prigodan zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazale brojne zvanice, poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekti i projektanti.

Ovaj predivan izložbeni prostor smešten je na navedenoj adresi na Banovom brdu u Beogradu, a ukupne je površine 250 kvadratnih metara.

Goran Božić, Jelena Keser Tošić i Helena Ježić otvorili TECE salon u Beogradu; Foto: Promo

Potpis poznate dizajnerke enterijera

Dizajn enterijera potpisuje poznata novosadska arhitektkinja Sonja Brstina, čime je Beograd dobio novo it mesto za vrhunska sanitarna rešenja koja nudi TECE.

Moderan i fluidan prostor odiše prijatnom atmosferom, te poziva na razgledanje svih TECE rešenja za dovod vode u kuću i opet odvod vode iz kuće.

Sonja Brstina na otvaranju showrooma; Foto: Igor Conić

Tehnički i dizajnerski vrhunska rešenja

Kompanija TECE kroz tehničke i dizajnerske aspekte svih proizvoda svojim kupcima poručuje – „close to you“.

Krilatica kompanije pokazuje da TECE pomno prati sve potrebe savremenog čoveka, nove navike i životne stilove, te na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rešenjima iz područja sanitarnih sistema, instalacionih zidova, odvodnje i cevnih sistema, vodeći pritom računa o svim aspektima zaštite prirodnih resursa.

Aktivacione tipke mogu se isprobati u izdvojenoj niši showrooma; Foto: Promo

U svojim rešenjima TECE objedinjuje trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn.

U svojim rešenjima TECE objedinjuje trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način prezentovano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu.

Ova kombinacija slikovito označava moto kompanije – dobro učiniti još boljim.

Centralni momenat u showroomu je water feature sa TECE kanalicama; Foto: Promo

Jedinstvena rešenja za standarde u branši

TECE je globalni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacionih sistema. Kao nezavisna porodična firma iz Emšdetena u Nemačkoj, deluje više od 30 godina na međunarodnom tržištu.

Radoznalost i želja za inovacijama dovele su do razvoja jedinstvenih rešenja kojima TECE postavlja standarde u branši.

Uspešnom poslovanju TECE predstavništva u Hrvatskoj od 2005, pridružilo se 2016. i Predstavništvo u Beogradu, koje je svoj dosadašnji rad sada krunisalo ovim reprezentativnim izložbenim prostorom.

Foto-galerija

Izložbeni prostor od 250 kvadrata smešten je na Banovom Brdu; Foto: Promo
Izložbeni prostor od 250 kvadrata smešten je na Banovom Brdu; Foto: Promo

Odabrali smo za vas:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *