TECEvelvet aktivacione tipke potpisuje slavni dizajner
Enterijeri, Promo

Ovako izgleda kupatilo kada ga dizajnira Konstantin Grčić

Predstavljamo vam potpuno novu vrstu aktivacione tipke koja je ultra meka na dodir, super mat po izgledu, a pri tome potpuno otporna na otiske prstiju, ogrebotine i sredstva za čišćenje.

Tajna je u materijalu – inovativnom, višestruko nagrađivanom materijalu koji jednako inspiriše arhitekte, dizajnere i projektante. S tipkom TECEvelvet, kompanija TECE po prvi put koristi ovaj materijal na aktivacionoj tipki za WC. I time otvara potpuno nove perspektive za uređenje kupatila. U elegantnom i funkcionalnom dizajnu dizajnerske zvezde Konstantina Grčića.

Za izradu TECEvelvet-a koristi se materijal Fenix NTM, mek na dodir a idealan primenu u vlažnim prostorijama.

Njegovo ime nalazi se pri samome vrhu popisa Who’s who u međunarodnom dizajnu. Svi ga znamo po višestruko nagrađivanoj seriji stolica Chair_ONE za Magis iz 2004. godine, ili MAYDAY svetiljci za Flos iz 2001. godine. Od sada ćemo ga znati i po aktivacionim tipkama TECEvelvet!

“Dizajnirati stvari koje su esencijalne i deo naše svakodnevne rutine tako da se ne naruši ono nesvesno: upravo je u tome bila čar dizajniranja TECEvelvet-a.” – kaže dizajner Konstantin Grčić.

Mekoća na dodir

Površina TECEvelvet-a pod mikroskopom izgleda nepravilno kao brežuljkasti krajolik. Ova jedinstvena struktura više širi svetlo nego što ga reflektuje, pa zato TECEvelvet ima izuzetno neproziran izgled. Nova generacija akrilnih smola stvara zatvorenu površinu koja sprečava prodiranje prašine i vode i tako čini materijal idealnim za primenu u vlažnim prostorima.

Za izradu TECEvelvet-a koristi se materijal Fenix NTM. Inovativni, višestruko nagrađivani površinski materijal italijanskog proizvođača Arpa Industriale može se naći u kancelarijama i trgovinama, u kuhinjama ekskluzivnog dizajna, u izradi nameštaja i ekskluzivnim kupatilima.

Mekoća na dodir postignuta je materijalom Fenix NTM

Šest atraktivnih tonova

Svojim pravolinijskim dizajnom i mat izgledom TECEvelvet čini svaku kupatilo modernim. Pri tome se u jednom od šest atraktivnih tonova savršeno stilski integriše u najrazličitije enterijere.

Elektronika za pisoare

U polujavnim prostorima senzorski upravljana aktivaciona tipka za pisoar TECEfilo nadopunjuje Fenix NTM asortiman površina. TECEfilo-Velvet dostupna je u istim tonovima boja kao i TECEvelvet aktivaciona tipka za WC, a kao opcija se može montirati i u ravni s površinom.

TECEfilo pisoar sa Fenix NTM materijalom

Više o TECEvelvet aktivacionim tipkama pročitajte ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

Оставите одговор

Obavezna polja *