Aktuelno, Enterijeri, Nameštaj i oprema

Moderna italijanska kuhinja zaobljenih ivica

Ukoliko želite neobičnu i modernu kuhinju, odlučite se za elemente sa zaobljenim ivicama.

Čuveni italijanski proizvođač nameštaja Scavolini je izbacio na tržiste baš ovakvu modernu kuhinju zaobljenih ivica čiji dizajn potpisuje Silvano Barsacchi.

Pored električni uređaja najnovije generacije najzanimljiva je njena forma  koja će vam odgovarati i dolaziti do izražaja ukoliko imate kuhinju „L“ ili „U“ forme. Važno je da imate slobodne bočne elemente na kojima će se jasno videti zanimljivi polulučni krajnji elementi.

Cela kuhinja se izvodi od 18 milimetara debele iverice preko koje je prevučen završni sloj laka na bazi vode.  Važno je da materijal od kojeg pravite kuhinju ima mali procenat formaldehida da odnosno spada u kvalitetnije i zdravije materijale. Bočne strane su kantovane ABS trakom debljine 1 milimetar. Za staklene police je korišteno kaljeno  staklo debljine 6 milimetara sa poliranim zasečenim ivicama.

U ovoj kuhinji na više mesta se pojavljuju alminijumski elementi kao na primer ram sa staklenom ispunom, završni sloj radne ploče ili kontinualna ručkica za otvaranje donjih elemenata.

Vedre i svetle boje sa završnim lakom visokog sjaja doprinose modernom i lepom izgledu enterijera kuhinje.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *