Nameštaj i oprema

Geberitovi tuševi u ravni poda

Da li ste znali da većina ljudi radije renovira kupatilo nego druge delove kuće? Razlog tome je što lepo i uredno kupatilo pruža osećaj opuštanja i zadovoljstva.

Nedavna istraživanja pokazala su da većina domaćinstava ima srednje veliko ili malo kupatilo što dovodi do problema pri rasporedu elemenata. Najbolje rešenje je u pravilnom odabiru elemenata što najčešće znači da kadu treba zameniti tušem.

Geberit nudi moderne tuševe u ravni poda koji zapravo nemaju tuš kadu i predstvljaju ekskluzivan novitet. Kupatilo sa tušem u ravni poda atraktivniji je od malih tuš kabina. Posebna pogodnost tuševa bez praga je u tome što je znatno pogodniji za starije osobe. Takođe, ovo rešenje olakšava proces odvoda vode tokom tuširanja.

Uniflex podni sifoni, Uniflex tuš kanali i zidni sifon, su tri rešenja koja nudi Geberit. Sva tri elementa se nalaze na nivou poda i time dodatno ističu neprimetnost i dizajn.

Brzina instalacije kod tuševa u ravni poda je povećana, kao i sigurnost, pošto su svi elementi usklađeni do maksimuma i time je olakšana čitava instalacija. Svi tuš elementi su spojeni i sjajno uklopljeni i sprečavaju olako odvajanje elemenata, osiguravaju nepropusnost i sigurnost u instalaciji i garantuju dugotrajnu upotrebu. Geberit tuševi u ravni poda su kreirani tako da ih je lako očistiti i održati njihovu funkcionalnost i sjaj.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *