Nameštaj i oprema

Multifunkcionalne lopte od ratana

Celokupan enterijer jedne singapurske prodavnice opremljen je samo ovim ‘oblacima od ratana’ organizovanim u različite forme.

Kevin Lim, glavni dizajner studia SKLIM angažovan je za renoviranje ovog prostora. Ova lifestyle prodavnica namenjena je savremenom čoveku i njegovom modernom senzibilitetu. Njen centralni prostor zauzima prodajni deo, dok se u zadnjem delu objekta nalaze kancelarije.

Rattan Clouds01

Eksponati su izloženi u zatvorenim i otvorenim loptama od ratana. Prodajni prostor organizovan je kao lebdeća struktura.

Rattan Clouds02

Oblake od ratana, kako ih njihov dizajner naziva, proizvele su tradicionalne zanatlije. Oni su tehnikom savijanja napravili forme, koje na zahtev dizajnera, mogu da budu podesive i multifunkcionalne.

Rattan Clouds03

Koristeći se početnim sfernim oblikom, dizajneri su stvorili modularnu opremu enterijera koja se može koristiti na nekoliko načina. U ovom prostoru ona se primenila kao izložbena polica, pult za prodaju, mesto za sedenje i kao rasveta. Ovaj modularni sistem može se pomerati prema potrebama prostora.

Rattan Clouds04

Rattan Clouds05

Rattan Clouds06

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *