K2341 AN Walnut Stripe Earth – 2098 NM Ceramic Red – 25716 NM Cameroon Brown; Foto: Kaindl
Promo

Kaindl LEAD 2022 kolekcija – Kombinacije za profesionalce

Spektakularna paleta novih dekora krije visok potencijal kombinacija sa kojima dizajner enterijera može da radi šta god zamisli.

Izuzetno atraktivni dekori četinara i reinterpretacije klasike karakterišu novu Kaindlovu BOARDS kolekciju LEAD 2022. Dizajneri enterijera, šta biste više poželeli?

Kada je reč o probijanju novih granica, renomirana kompanija iz Salcburga uvek je imala nepogrešiv njuh za budući razvoj dekorativnih površina. Uz dodatak i kompletne interpretacije četinara u novoj BOARDS kolekciji LEAD 2022, Kaindl ponovo ide korak dalje.

K2406 AI Abies Shine – 42238 DP Concrete Art Infinity; Foto: Kaindl

Elegancija i bezvremenska lepota jelovog drveta

Novitet u asortimanu je Abies (Srebrna jela), koja vas pored dekora bora Washed White i Polar Pine Urus, poziva da uživate u šumskim motivima. Sa ovim dekorom u bojama CARA, SHINE i CLAY, Kaindl u prvi plan stavlja četinare.

Ipak, pogledamo li eleganciju i bezvremensku lepotu jelovog drveta, postavlja se pitanje: Zašto tek sada?

„Pored klasičnih oraha i hrasta, četinari bora i smrče dominirali su u ponudi sve do danas. Kroz razgovore sa liderima na tržištu shvatili smo da je vreme za nešto suštinski novo. To je bilo rođenje Abiesa“, rekao je Kaindlov direktor prodaje Tomas Letner i dodao:

„Pojedinačni dekori nove BOARDS kolekcije LEAD 2022 dodatno podržavaju trend ’hominga’, jer tokom preuređenja doma mogu biti tako dobro kombinovani jedni sa drugim.”

K2442 IR Oak Evoke Light – 2166 OM Basalt; Foto: Kaindl

22 nova dizajna – drvo, beton i UNI dekori

Savremeni dizajn enterijera – u privatnim, a posebno u javnim prostorima – zahteva visokokvalitetne i svestrano upotrebljive površine.

Kaindl je stoga svojoj postojećoj kolekciji zasnovanoj oko novopridošlog Abiesa dodao devet hrastovih dekora, dva ekspresivna dekora od oraha i dva elegantna PINEline dizajna.

Sveže boje takođe pruža Kaindlov COLOURline. Nova crna, avokado zelena i ikona siva dopuna su postojećoj paleti boja PLAIN.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, betonske površine su takođe proširene sa tri nova dizajna za sve one koji traže suprostnosti tame i svetlosti u enterijeru.

K2405 AT Polar Pine Urus – 25717 NM Terre – 25719 NM Mana Blue; Foto: Kaindl

Kombinujte i postavite scenu

Svi novi proizvodi kriju nezamislivo visok potencijal kombinacija sa kojima dizajner enterijera može da radi šta god zamisli.

Ova raznolikost budi želju da se dizajnira prostorija u kojoj će se ljudi osećati dobro i u kojoj je funkcionalnost bez premca. Sveže PLAIN boje, fino drvo i elegantni betonski akcenti ostaviće svoj trag na dizajnu enterijera budućnosti.

Nova LEAD kolekcija BOARDS 2022 dostupna je na zalihama od maja, a kompletan katalog možete pogledati ili preuzeti na ovoj adresi.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 064-802-06-43.

K2414 AN Oak Zermatt Vispa – 25727 NM Acai; Foto: Kaindl

Izabrali smo za vas…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *