Sa novom linijom podnih obloga, kompanija Kaindl čini odlučujući korak ka održivosti; Foto: Kaindl
Promo

Održivost bez buke: Upoznajte novu Kaindlovu kolekciju podnih obloga

Unapređeni AQUApro podovi poseduju integrisanu ECO podlogu koja smanjuje buku prilikom hodanja za 32%, a pritom predstavlja i barijeru za vlagu i toplotu.

FLOORganic laminatni podovi unose dašak svežeg vazduha u novu Kaindlovu kolekciju podnih obloga – KAINDL FLOORING collection 2023.

Sa novom linijom podnih obloga kompanija čini još jedan, veoma odlučujući korak ka održivosti.  U novoj kolekciji podnih obloga, asortiman ove vrste proizvoda je proširen za još devet dekora.

Asortiman Kaindlovih podnih obloga proširen je za još devet dekora; Foto: Kaindl

Otporni na vlagu, smanjuju buku

Dve velike zamerke laminatnim podovima su: buka prilikom hodanja kao i osetljivost na vlagu. Sa kolekcijom AQUA PRO Kaindl je rešio problem osetljivosti na vlagu, dok je upotpunjenjem AQUA PRO kolekcije sa novim FLOORganic laminatnim podovima rešen i drugi nedostatak – buka prilikom hodanja.

FLOORganic laminatni podovi, su unapređeni AQUApro laminatni podovi, u smislu da poseduju integrisanu ECO podlogu, koja smanjuje buku prilikom hodanja za 32%, a pritom predstavlja i barijeru za vlagu i toplotu.

Integrisana ECO podloga smanjuje buku prilikom hodanja za 32%; Foto: Kaindl

ECO podloga se proizvodi od vlakana drveta koja se mogu reciklirati i fiksna je komponenta podne obloge.

Obnovljivi materijali su budućnost – to je ono što se imalo u vidu prilikom stvaranja FLOORganic laminatnih podova.

AQUA PRO HDF ploča jezgra otporna na vlagu ne sadrži PVC, a integrisana ECO podloga je istovremeno ekološka i otporna na vlagu, što utiče na bolju zvučnu izolaciju i zaštitu od isparenja. ECO podloga se proizvodi od vlakana drveta koja se mogu reciklirati i fiksna je komponenta podne obloge.

Proizvod ima brojne prednosti: garantuje visok kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, može se reciklirati i veoma otporan na habanja i grebanja. Pored toga, kao glavna prednost se ističe primetno smanjenje buke prilikom hodanja, čak 32%.

Sa kolekcijom AQUA PRO Kaindl je rešio problem osetljivosti na vlagu; Foto: Keindl

Zdrav život i lako postavljanje

Kompanija KAINDL u svojoj proizvodnji svesno izbegava plastiku i pakuje svoje podove u ekološki prihvatljive kartonske kutije.

Podovi impresioniraju svojom visokom otpornošću na vlagu, malom visinom prilikom ugradnje, kao i samozatvarajućim profilom pera i utora, olakšavaju ugradnju.

Zahvaljujući integrisanoj ECO podlozi, izolaciji od buke prilikom hodanja, koja predstavlja i parnu barijeru, ugradnja se vrši u jednom koraku čime se štedi vreme.

Osim toga, podovi se lako čiste, odbijaju prljavštinu i imaju antimikrobna svojstva. Zbog toga ne predstavljaju plodno tlo za mikroorganizme kao što su bakterije i plesni.

Podovi iz nove linije se lako čiste, odbijaju prljavštinu i imaju antimikrobna svojstva; Foto: Keindl

Jednostavno lepa

Pored svih ovih prednosti, jedna stvar bi se gotovo mogla prevideti: privlačan izgled dekora. Svaki dizajn je pun uzbudljivih detalja i elegantne igre boja.

Dekorativne linije hrastovog drveta, oraha i bora se karakterišu aktuelnom floskulom “vidi i oseti”; sa svojom širokom paletom dizajna, zadovoljavaju svaki ukus – od potcenjene elegancije do izražajnog stila starog drveta i gotovo smelih boja.

Devet dodatnih drvo dekora, sa jedne strane u visokom sjaju i sa druge strane sa ultra-mat prirodnom strukturom starog drveta, upotpunjuju već postojeću FLOORganic liniju proizvoda u novoj kolekciji FLOORING 2023.

Svaki dizajn je pun uzbudljivih detalja i elegantne igre boja; Foto: Kaindl

Kvalitet – „Made in Austria”

Odgovorno korišćenje prirodnih resursa je glavni cilj kompanije KAINDL. Recikliranje, zaštita klime i ekološki lanac vrednosti deo su KAINDL-ove korporativne kulture.

Kao i nova celokupna kolekcija FLOORING 2023, FLOORganic je već dostupan kao asortiman od januara 2023, uključujući odgovarajuću dodatnu opremu.

Sve detalje možete pronaći na www.kaindl.com, ili na broj telefona: 064 8020 643.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *