Geberit AquaClean je jednistveno rešenje na tržištu; Foto: Geberit
Opremanje, Promo

Želite bide u kupatilu ali nemate dovoljno prostora? Pogledajte ovo rešenje

Ako želite da podignete higijenu na viši nivo a imate malo kupatilo, razmislite o WC šolji koja je u isto vreme i bide.

Upotreba bidea nakon upotrebe toaleta uvek predstavlja najbolji vid higijene. Međutim, današnja novogradnja sa premalim kupatilima često ne dozvoljava ugradnju ovog sanitarnog elementa.

Na tržištu postoje razna rešenja u vidu WC šolja koje imaju pripremu za bide ali je potrebno obezbediti dovod mešane vode iz ugradnog mešača koji bi se nalazio na dohvat ruke.

Za AquaClean od instalacija su potrebne voda i struja, neki od njih imaju i daljinske upravljače ili panele za upravljanje, pa ove proizvode zovemo AquaClean – uređaji koji štede prostor i podižu nivo komfora.

WC šolja i bide u jednom elementu; Foto: Geberit

AquaClean ne zahteva ništa više prostora od klasičnih WC šolja.

AquaClean proizvodi predstavljaju harmoničan spoj između tehnologije i dizajna i rezultat su saradnje između Geberita i industrijskog dizajnera Christopha Behlinga. Zahvaljujući izvanrednom dizajnu i tehnologiji AquaClean ne zahteva ništa više prostora od klasičnih WC šolja.

Osim što štede prostor ili omogućavaju ovu vrstu higijene i u kupatilima koja nemaju mesta za bide, Aquaclean uređaji podižu kompletno iskustvo na viši nivo.

Kod klasičnog bidea morate koristiti ruke pri pranju, dok kod Aquaclean uređaja rukama pritiskate dugme na daljinskom ili samom uređaju i voda i vazduh će uraditi dalji posao za vas.

Ušteda vode i prostora

Aquaclean koristi WhirlSpray tehnologiju koju odlikuje ušteda vode sa minimalnom potrošnjom. Zatim, tu je automatsko otklanjanje neprijatnih mirisa – sistem se aktivira odmah nakon sedanja na dasku. Topao vazduh – sušilica se automatski prilagođava korisniku u položaj u kom je prethodno bio tuš. Uz pet različitih podešavanja temperature, možete odabrati šta vam najviše odgovara.

Ergonomski optimizovana daska integrisana je sa sistemom zagrevanja i aktiviranjem senzora blizine ona se automatski zagreva, podiže i spušta. Takođe, aktiviranjem senzora blizine diskretno LED svetlo u jednoj od sedam boja pomaže u orijentaciji noću.

Za upravljanje tuš WC-om Geberit je pored daljinskog upravljača pripremio i bežični zidni upravljački panel koji se može postaviti na mesto po želji.

Tu je i Geberit AquaClean aplikacija na vašem smartfonu, pomoću koje možete sačuvati lična podešavanja za intenzitet mlaza tuša, poziciju i temperaturu za upotrebu kod kuće.

AquaClean sa WhirlSpray tehnologijom; Foto: Geberit

Tri modela na našem tržištu

Geberit AquaClean linija u Srbiji predstavlja tri modela – Meru, Selu i Tumu.

Osnovni model se zove Tuma i pruža osnovnu funkciju. Sela pruža nešto više uz dizajnerski pristup, a za one koje žele da žive ispred svog vremena tu je model Mera koji pomera granice komfora.

AquaClean Mera

Geberit model AquaClean Mera odlikuje vrhunska tehnologija, udobnost i kvalitet dizajna. Pored WhirlSpray tehnologije tuša i keramičkog WC elementa sa TurboFlush tehnologijom, Mera se izdvaja i svojim diskretnim noćnim svetlom za orijentaciju, koje se aktivira senzorom za blizinu, dostupan je u jednoj od sedam pojedinačnih boja. Funkcija zagrevanja sedišta WC šolje i jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa se uključuju automatski, poklopac WC šolje se automatski otvara i sve to se aktivira pomoću istog senzora za blizinu.

AquaClean Mera comfort; Foto: Geberit

 

AquaClean Sela

Model Geberit AquaClean Sela impresivan je zahvaljujući svojoj eleganciji i lepoti, a karakterišu ga najviši standardi u pogledu kvaliteta. Selu ne vole samo krajnji korisnici, već i hotelijeri širom sveta koji su takođe impresionirani ovim pametnim tuš WC-om. Sve tehničke komponente su integrisane u kompaktnu funkcionalnu jedinicu. Ona je umetnuta sa gornje strane u keramički sanitarni element i može veoma lako da joj se pristupi za potrebe servisa. Zbog toga jedinica može da se zameni brzo i lako, pa je hotelska soba ponovo dostupna za tren oka.

AquaClean Sela; Foto: Geberit

 

AquaClean Tuma

Geberit AquaClean Tuma je kompaktno rešenje pogodno za svako kupatilo. Uz funkcije poput WhirlSpray tehnologije tuša, grejanja WC sedišta, jedinice za izvlačenje neprijatnih mirisa i funkcije sušenja toplim vazduhom, svaka poseta kupatilu pretvoriće se u velnes iskustvo Geberit nudi i jednostavniji model, Tuma Classic, koji nudi osnovne funkcije tuš WC-a.

AquaClean Tuma; Foto: Geberit

Više informacija

Više informacija o Geberit AquaClean ponudi pogledajte ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *