JYSK B2B odeljenje u Srbiji posluje duže od godinu dana
Promo

Uz JYSK-ov B2B do najboljih ponuda za poslovne korisnike

Kao poslovni klijent, bilo da radite na opremanju hotela, restorana ili kafića, idealne komade nameštaja možete pronaći u JYSK B2B katalogu.

Poznati skandinavski lanac prodavnica za nameštaj i uređenje doma, pre nešto više od godinu dana započeo je sa radom B2B odeljenja u Srbiji.

O posebnom pristupu, svojim poslovnim partnerima, pogodnostima koje nudi i planovima za budućnost, razgovarali smo sa Lanom Barković, B2B Menadžerkom za JYSK Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju.

Lana Barković na BuildUp konferenciji; Foto: Jakov Simović

JYSK B2B kupci ostvaruju brojne pogodnosti poput atraktivnih količinskih rabata, fleksibilne i brze dostave.

Koje prednosti imaju JYSK B2B kupci?

JYSK B2B kupci ostvaruju brojne pogodnosti poput atraktivnih količinskih rabata, fleksibilne i brze dostave, i profesionalne podrške tokom celog procesa kupovine, sa ciljem osiguravanja najbolje usluge.

Ono po čemu smo posebni je naša široka mreža prodavnica, u kojima kupci imaju priliku da vide naše proizvode iz prve ruke.

Kakvi su dosadašnji utisci kupaca i na koje stvari najviše obraćaju pažnju?

Naši dosadašnji kupci su izuzetno zadovoljni, prvenstveno zbog boljih cena i ušteda, dobrog odnosa cene i kvaliteta, ali i praktičnosti fleksibilne dostave koja im značajno olakšava organizaciju i poslovanje.

JYSK može biti vaš pouzdani partner na svakom vašem budućem projektu
Kako se JYSK B2B odjeljenje prilagođava potrebama klijenata?

Svakom kupcu pristupamo na individualan način i prilagođavamo se njegovim specifičnim potrebama, u skladu sa delatnošću kojom se bavi. Svesni smo toga da svaka delatnost ima jedinstvene zahteve, zbog čega je naš tim uvek spreman da se prilagodi i kreira posebne paketa usluga koji će im najbolje odgovarati.

Koji su dugoročni ciljevi i vizija JYSK B2B odeljenja u Srbiji?

Dugoročni cilj našeg B2B odeljenja je povećati udeo zadovoljnih partnera sa kojima želimo ostvariti dugoročan poslovni odnos temeljen na konkurentnim cenama, kvalitetnim proizvodima i vrhunskoj usluzi.

Koja su vaši utisci o BuildUp konferenciji?

Veoma smo zadovoljni našim učešćem na konferenciji. Ostvarili smo značajan broj novih kontakta i upoznali nove poslovne partnere.

Za više detalja o JYSK ponudi za poslovne korisnike pogledajte njihov B2B katalog.

Još o JYSK asortimanu:

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *