Foto: Baldinistudio International
Promo

Konferencija o digitalizaciji građevinske industrije 10. novembra u Beogradu

Vodeća konferencija o novim tehnologijama i digitalizaciji građevinske industrije biće održana u Svečanjoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Stručna konferencija pod nazivom Novi jezik projektovanja održaće se 10. novembra 2022. u svečanoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu, sada već tradicionalno, po treći put.

U prethodnim godinama održavanja ova konferencija privukla je veliku pažnju svih kompanija koje posluju u oblasti građevinske struke.

Organizatori ovog događaja su Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda i Baldinistudio International.

Predavači

Velika imena iz sveta građevinarstva, predstaviće inovativne tehnologije koje uspešno primenjuju u svom svakodnevnom radu.

Publika će imati priliku da se upozna sa novim trendovima u građevinarstvu i projektovanju, izazovima sa kojima se inženjeri susreću i vodećim softverskim rešenjima za uspešan prelazak na BIM način rada.

Foto: Baldinistudio International

Registracija

Ulaz na konferenciju je besplatan, a svi koji žele da prisustvuju, svoje mesto mogu da rezervišu popunjavanjem prijavnog formulara na linku.

Povezani članci:

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *