Foto: Sara Pilipović
Materijali, Promo

U Beogradu otvoren novi prodajni salon Metal Tehnologije

Arhitekte i investitori imaće priliku da na jednom mestu pogledaju najveću ponudu istegnutih metalnih mreža dostupnih na domaćem tržištu.

Metal Tehnologija je najveći proizvođač istegnutog metala na Balkanu. Najsavremenija tehnologija mašinske proizvodnje i ogromni kapacitet garantuju visok nivo kvaliteta i usluge, ali i mogućnost da se odgovori na zahtev najvećih i najsloženijih projekata, ali i najzahtevnijih projektanata.

Kompanija poseduje višedecenijsko iskustvo, a specijalizovana je za proizvodnju, izvoz i distribuciju proizvoda od metala koji imaju široku primenu u građevinskoj industriji.

Proizvodi Metal Tehnlogije našli su primenu na mnogobrojnim projektima širom regiona i sveta, od kojih se posebno izdvaja Centrum Retail Park u Gradišci, koji upravo ima fasadu od iztegnute metalne mreže, a čiji dizajn potpisuje beogradski Beging. Nedavno, Metal Tehnologija sarađivala je sa studijom Modelart Arhitekti na izradi paviljona u Novom Sadu.

Foto: Sara Pilipović

Nakon velikog uspeha na bosanskom tržištu i inostranstvu, naročito Italiji, kompanija je odlučila da veću pažnju posveti projektima u Beogradu i Srbiji.

Showroom u Beogradu

Središte kompanije, proizvodnja i lager nalaze se u Derventi (Bosna i Hercegovina). No, od ovog oktobra u Beogradu je otvoren novi prodajni salon koji se nalazi na adresi Tošin bunar 181 (Savada 3). Ovaj salon specijalizovan je za projektnu prodaju, ali i direktnu saradnju sa arhitektama i dizajnerima na projektima manjeg formata.

Novi prodajni salon arhitektama, projektantima i investitorima nudi širok dijapazon proizvoda najvišeg kvaliteta, izrađenih u skalu sa ISO 9001: 2015 standardom.

Salon karakteriše minimalistički dizajn, nenametljivi tonovi i atraktivno izloženi eksponati. Prostorom dominira spušeni plafon od crne metalne mreže, kao i centralno postavljeni sto.

Foto: Sara Pilipović

Na zidovima si izloženi različiti tipovi materijala čija primena ide od velikih industrijskih objekata do custom-made enterijera.

Naime, osim za ventilisane fasade, mreže od istegnutog materijala se mogu koristiti i za plafone, brisoleje, stepenice, ograde, kapije, pregradne zidove, različite elemente u enterijeru, zaštitne maske za klima uređaje i ventilaciju.

Istegnuti metal može se proizvesti od čelika, pocinkovanog čelika, aluminiuma, inoksa, bakra, korten… Metal Tehnologija projektantima i investitorima nudi širok dijapazon industrijskih i arhitektonskih rešenja, kao i mogućnost izrade mreža po porudžbini.

Foto: Sara Pilipović

Zakažite sastanak

Ukoliko želite da saznate više o ponudi, cenama i rokovima isporuke, obavezno posetite novi prodajni salon Metal Tehnologije u Beogradu.

Vaš termin sastanka možete zakazati pozivom na broj +387 66-705-661.

U međuvremenu, zapratite profil Metal Tehnologije na Instagramu.

 

Fotogalerija

Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Foto: Sara Pilipović
Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *