Da li ste zainteresovani da smanjite vaš račun za utrošenu energiju? Da li želite da smanjite nekontrolisano strujanje vazduha oko prozora? Da li želite da osigurate bezbednost vas i vaše porodice? Da li želite da smanjite nivo buke koja dolazi spolja? Koliko ste novca uložili na uređenje i dekoraciju stana? Da li želite da produžite trajnost vašeg nameštaja, podova i tepiha? Da li želite da vaši krovni prozori izgledaju besprekorno i posle 20 godina?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja da, onda ćete izborom krovnih prozora iz Standard Plus kategorije unaprediti kvalitet života u svom potkrovlju!

7% manji utrošak energije

velux-standard-plus-5

VELUX prozori Standard Plus kategorije konstruisani su sa jedinstvenim ThermoTechnology™ izolacionim sistemom i dodatnom dihtung gumom, što vašem prozoru daje veću energetsku efikasnost. Zimi održava vaš dom toplim, a leti smanjuje potrebu za hlađenjem. *VELUX Standard Plus prozori imaju do 7% bolju toplotnu izolaciju u poređenju sa Standard krovnim prozorima ThermoTechnology

Ušuškan prozor bez promaje

velux-standard-plus-2

Dodatna dihtung guma koja je postavljena oko krila prozora poboljšava nepropustljivost vazduha, a takođe ima veliku ulogu u boljoj zvučnoj izolaciji.

Sigurno staklo za dodatni mir

velux-standard-plus-6

VELUX prozori iz kategorije Standard Plus sa laminiranim unutrašnjim staklom otporni su na udarce. Unutrašnje staklo sastoji se od 2 sloja flotiranog stakla spojena trajnom folijom. Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog prozora. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se.

Mir i tišina u potkrovlju

velux-standard-plus-3

Laminirano staklo i dodatna dihtung guma pružaju svim Standard Plus prozorima zvučnu izolaciju od 32 dB (Rw), što je za 10% bolje u odnosu na model GZL iz Standard kategorije.

Štiti boje vašeg nameštaja

velux-standard-plus-4

Staklo kod Standard Plus prozora (–55) propušta samo 5% UV zraka u prostoriju (GZL iz Standard kategorije propušta 32%). Tokom godina, vaš krovni prozor štiti originalne boje nameštaja i podova.

Bez dodatnog održavanja

velux-standard-plus-7

Za razliku od običnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj ovog prozora, koji ne zahteva dodatno održavanje i farbanje, izliven je iz jednog dela i na taj način krilo prozora čini otpornim na vlagu i prašinu. Idealan je za vlažne prostorije. Potrebno je samo povremeno obrisati prozor.

Za više informacija posetite sajt kompanije VELUX.