Promo

Uživajte u udobnosti Standard plus krovnih prozora

Da li ste zainteresovani da smanjite vaš račun za utrošenu energiju? Da li želite da smanjite nekontrolisano strujanje vazduha oko prozora? Da li želite da osigurate bezbednost vas i vaše porodice? Da li želite da smanjite nivo buke koja dolazi spolja? Koliko ste novca uložili na uređenje i dekoraciju stana? Da li želite da produžite trajnost vašeg nameštaja, podova i tepiha? Da li želite da vaši krovni prozori izgledaju besprekorno i posle 20 godina?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja da, onda ćete izborom krovnih prozora iz Standard Plus kategorije unaprediti kvalitet života u svom potkrovlju!

7% manji utrošak energije

velux-standard-plus-5

VELUX prozori Standard Plus kategorije konstruisani su sa jedinstvenim ThermoTechnology™ izolacionim sistemom i dodatnom dihtung gumom, što vašem prozoru daje veću energetsku efikasnost. Zimi održava vaš dom toplim, a leti smanjuje potrebu za hlađenjem. *VELUX Standard Plus prozori imaju do 7% bolju toplotnu izolaciju u poređenju sa Standard krovnim prozorima ThermoTechnology

Ušuškan prozor bez promaje

velux-standard-plus-2

Dodatna dihtung guma koja je postavljena oko krila prozora poboljšava nepropustljivost vazduha, a takođe ima veliku ulogu u boljoj zvučnoj izolaciji.

Sigurno staklo za dodatni mir

velux-standard-plus-6

VELUX prozori iz kategorije Standard Plus sa laminiranim unutrašnjim staklom otporni su na udarce. Unutrašnje staklo sastoji se od 2 sloja flotiranog stakla spojena trajnom folijom. Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovog prozora. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se.

Mir i tišina u potkrovlju

velux-standard-plus-3

Laminirano staklo i dodatna dihtung guma pružaju svim Standard Plus prozorima zvučnu izolaciju od 32 dB (Rw), što je za 10% bolje u odnosu na model GZL iz Standard kategorije.

Štiti boje vašeg nameštaja

velux-standard-plus-4

Staklo kod Standard Plus prozora (–55) propušta samo 5% UV zraka u prostoriju (GZL iz Standard kategorije propušta 32%). Tokom godina, vaš krovni prozor štiti originalne boje nameštaja i podova.

Bez dodatnog održavanja

velux-standard-plus-7

Za razliku od običnih PVC prozora, vodonepropusni poliuretanski sloj ovog prozora, koji ne zahteva dodatno održavanje i farbanje, izliven je iz jednog dela i na taj način krilo prozora čini otpornim na vlagu i prašinu. Idealan je za vlažne prostorije. Potrebno je samo povremeno obrisati prozor.

Za više informacija posetite sajt kompanije VELUX.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *