Novi Unica asortiman odgovara na sve želje dizajnera enterijera; Foto: Schneider Electric
Promo

Novi Unica asortiman – Jednostavnost, lepota i laka ugradnja

Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica je spremna da zadovolji trenutne i buduće potrebe svih klijenata.

Napravljen od brojnih sofisticiranih materijala i sa ciljem da domovi postanu još udobniji i pogodniji za svakodnevni život, novi Unica asortiman uređaja po svemu prati najnovije estetske trendove i dizajn prilagođen korisniku.

Glavne prednosti novog asortimana – koji odlikuju jednostavnost, lepota i svakodnevnica kakvu žele klijenti – pored ostalog, čine i laka ugradnja, osiguravanje više prostora za ožičenje, kompatibilnost sa prethodnim sistemima, kao i prilagođenost neravnim zidovima.

Novi Unica asortiman po svemu prati najnovije estetske trendove i dizajn prilagođen korisniku; Foto: Schneider Electric

Poboljšana bezbednost i energetska efikasnost

Pogotovo prilagođen vlasnicima pametnih kuća, Nova Unica asortiman uključuje sve uređaje za ožičenje koji su potrebni u cilju poboljšanja stila, udobnosti i sigurnosti domova.

Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica je spremna da zadovolji trenutne i buduće potrebe svih klijenata. Automatska kontrola svetla sa senzorima pokreta poboljšava bezbednost i energetsku efikasnost. 

Pametna inovacija dizajna čini Unica asortiman lakim za instalaciju na zid.

Okretni i tasteri za zatamnjenje, kompatibilni i sa konvencionalnim i sa LED osvetljenjem, pomažu da se lako prilagodi ambijentu. Pametna inovacija dizajna čini Unica asortiman lakim za instalaciju na zid, ali i na OptiLine45 parapete montažom „na klik“.

Novi Unica asortiman uključuje tri dizajna okvira: Unica Studio, Unica Pure i Unica Pro.

Novi asortiman kompatibilan je sa prethodnim sistemima; Foto: Schneider Electric

Da li ste već pročitali na portalu Gradnja.rs?

Nulta količina otpada u fazi proizvodnje

Unica proizvodi dizajnirani su i proizvedeni sa fokusom na održivost i kvalitet u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. Uređaji se lako demontiraju kako bi se olakšala reciklaža.

U fazi proizvodnje, više od 50% sirovog materijala koji se koristi za Unica uređaje dolazi iz recikliranih izvora, a 100% materijala se interno ponovo koristi za stvaranje nulte količine otpada.

U fazi pakovanja, optimizovana je veličina ambalaže proizvoda i materijala, kako bi se izbegao otpad. To su sve postulati na kojima Schneider Electric insistira.

Jednoslojni okviri dostupni su u jednobojnoj varijanti – bela, bež, aluminijum i antracit.

Asortiman Unica Studio nudi izbor okvira koji se lako uklapaju u različite tipove enterijera – karakteristično zaobljeni mogu biti deo klasičnog, tradicionalnog ili minimalističkog, modernog prostora. Napravljeni od termoplasta visokih performansi, robusni su i dugotrajni.

Asortiman Unica Studio dolazi u dve verzije:

  • Jednoslojni okviri dostupni u jednobojnoj varijanti (bela, bež, aluminijum i antracit).
  • Verzija u dva sloja ima okvire sastavljene od obojenog ili metalnog sloja preko bele, bež, ili antracit osnove – Unica Studio Color i Unica Studio Metal.
Od kontrole osvetljenja do funkcije pametnog doma. Foto Schneider Electric

Unica Studio Color

Sa devet boja – od mekih i svetlih do odvažnih i živahnih, savršeni su za uređenje svih enterijera. Zahvaljujući modernom obliku i glatkoj zaobljenoj površini, dekorativni okviri Unica Studio Color se uklapaju u svaki enterijer.

Unica Studio Metal

Za enterijere sa odvažnim, modernim izgledom, Unica Studio Metal je odličan izbor. Ovaj asortiman sadrži pet ultramodernih metalnih završnih obrada, koje kombinuju kvalitet i robusnost sa elegantnim dizajnom.

Okviri su napravljeni od lima sa eloksiranom završnom obradom, kako bi se stvorila sjajna glatka površina. Dodatni tretman visoke otpornosti pomaže da se obezbedi dugotrajan izgled minimiziranjem uticaja starenja i uslova okoline.

Unica Pure

Ova linija pruža eleganciju i prefinjenost. Upravo izvanredni materijali – drvo, kamen, staklo, metal, guma – pružaju niz završnih obrada koje odgovaraju vrhunskim enterijerima.

Okvir Unica Pure počiva na izvajanoj ivici – beloj ili antracit, u zavisnosti od tona prednje ploče – za stvaranje zanimljivog i zadivljujućeg izgleda.

Unica Pro

Dekorativni okviri Unica Pro savršena su ravnoteža stila i funkcionalnosti. Prepoznatljivim dizajnom s prozirnim prstenom oko dekorativnih okvira u beloj, aluminijum i antracit boji svaki zid čine posebnim.

Dekorativni okviri Unica Studio Color uklapaju se u svaki enterijer; Foto: Schneider Electric

Održivost kao glavni postulat

Prema tome, sa svim ovim karakteristikama, materijalima, pojednostavljenim instalacijama i primenom u prostoru novi Unica proizvodi napravljeni su da osvoje srca i podupiru održivi razvoj što je glavni postulat Schneider Electrica.

Preuzmite katalog proizvoda Nova Unica.

 

Urednik je izdvojio za vas:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *