Konferencija će se održati 11. oktobra u Madlenianumu u Zemunu; Ilustracija: TeamCAD
Dešavanja, Promo

Sagledajte BIM tehnologiju iz različitih perspektiva 11. oktobra u Zemunu

Sledeće srede u Madlenianumu imaćemo priliku da saznamo na koji način primena BIM tehnologije može doneti koristi i uštede i klijentima i investitorima.

Domaća softverska kompanija TeamCAD d.o.o. pozvala je sve zainteresovane da prisustvuju konferenciji pod nazivom „BIM – How to? 2023“, koja će se održati 11. oktobra 2023. godine u elegantnom prostoru pozorišta Madlenianum, na adresi Glavna 32, Zemun, s početkom u 10 časova.

Tokom trajanja konferencije, čitav niz stručnjaka približiće vam svoje najinteresantnije projekte i inovacije, otkrivajući kako primena BIM tehnologije transformiše način na koji se projektuju i izvode građevinski projekti, donoseći koristi i uštede kako klijentima, tako i investitorima.

Registracija za prisustvovanje konferenciji je besplatna; Ilustracija: TeamCAD

BIM tehnologija u obrazovanju, projektovanju i izvođenju

Kako je najavljeno, na konferenciji „BIM – How to? 2023“ možete da očekujte zanimljivo iskustvo koje će vas povezati s liderima industrije, koji će iz različitih perspektiva osvetliti put ka BIM tehnologiji.

Na ovom događaju ćete imati priliku da čujete izlaganja izuzetnih gostiju kao što su Mateja Kovačić (Autodesk), Filip Miletić (World of BIM), Nebojša Miljević (Chemgineering International), Marina Korol (Nezavisni BIM konsultant), Aleksandar Popadić (BeeBIM), Dušan Nikolić i Dušan Milošević (Apokrifi) i Leonid Korelstein (PASS suite).

Nakon predavanja, organizatori su u vremenu od 14.40 do 15.25 časova pripremili i zanimljivu panel diskusiju čija je tema „BIM tehnologija u obrazovanju, projektovanju i izvođenju“.

Ugledni eksperti kao što su Igor Osmokrović (Bexel Consulting), prof. dr Igor Peško (Fakultet Tehničkih Nauka Novi Sad), Predrag Petrović (Strabag) i Zoran Petrović (North Engineering) u živom razgovoru će razmenjivati iskustva i ideje sa tehničkim direktorom TeamCAD-a i moderatorom panela Vukom Vukanićem.

Nagradna igra i besplatna registracija

Okupljanje uz piće dobrodošlice počeće od 9 časova, dok je završetak manifestacije rezervisan za nagradnu igru, a da biste u njoj mogli učestvovati potrebno je da se registrujete za konferenciju do 9. oktobra u 12 časova.

Za više informacija, agendu konferencije i besplatnu registraciju posetite ovaj link.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *