Foto: Hespo.rs
Nameštaj i oprema, Promo

Hespo mini vodič za izbor pravog kreveta za vašu spavaću sobu

Kroz ovaj mini vodič od 4 modela različitih karakteristika i veličina pomoći ćemo vam da se opredelite koji je krevet najbolji za vas ili vaše dete.

Odabir zanimljivog uzglavlja kreveta, nogica, fioka, materijala, zavisi od ličnih afiniteta ili od uklapanja u enterijer vaše spavaće sobe.

Pored toga što je komad nameštaja, krevet ima i dodatke poput fioka, koje su idealan prostor za odlaganje posteljine i drugih stvari.

Bez obzira da li želite luksuzne komade nameštaja, volite boxing krevete ili tražite pravi ležaj za malu spavaću sobu ili krevet za vaše dete, u Hespo prodavnicama možete pronaći veliki izbor različitih modela.

Luksuz u spavaćoj sobi

Kreativan i vrlo popularan krevet je Zara Lux, koji pored pouzdanosti i čvrstine ima elegantno uzglavlje u kombinaciji sa neobičnom konstrukcijom.

S druge strane, ima jednostavan dizajn koji se uklapa u mnoge spavaće sobe, sa uzglavljem od 120 ili 140 cm. Kada je reč o izboru materijala, na raspolaganju su koža ili tkanina u više boja i dezena.

Njegov dodatni prostor za odlaganje ima elastičnu podlogu sa mehanizmom za podizanje, u koji može da se smesti sve ono što ne želite da bude vidljivo ili što nije aktuelno u sezoni.

Krevet Zara Lux; Foto: Hespo.rs

Boxspring krevet za miran san

Ako volite box krevete, jedan raskošni chevron vez inspirisan francuskim stilom i ispunjen šarmom s lakoćom dolazi do izražaja na uzglavlju i uznožju, a to je Hera.

Čista linija tapaciranog uzglavlja dubine 9 cm pleni elegantnom privlačnošću, a krevet poseduje i prostor za odlaganje stvari, i to u obliku fioka u uznožju kreveta, što je drugačiji, zanimljiv i pristupačan način skladištenja stvari.

Među prednostima ovog boxspring kreveta je njegova visina, koja omogućava lakše ustajanje.

Boxspring krevet Hera; Foto: Hespo.rs

Još jedan boxspring krevet sa bogatim uzglavljem je Serena, koji sadrži ojastučano i proštepano uzglavlje sa dugmadima. Spavaća soba dobija potpuno drugačiju dimenziju sa ovim krevetom, koji ima dvostruko džepičasto jezgro u bazi i dušeku i pruža savršenu ergonomsku potporu telu.

Ako je krevet širine 140 cm baza je u jednom komadu, dok za širine 160 i 180 cm dolazi u dva dela i daje čvrstoću krevetu sa visinom uzglavlja od 147 cm. Serena na dnu ima bazu sa jezgrom od opruga na kojoj je dušek, a na vrhu naddušek.

Mnogi spavanje na boxspring krevetu porede sa „spavanjem na oblaku“, a ako se uz to doda omiljena tkanina koja se uklapa u enterijer sobe, uživanje će biti potpuno. Za one koji do sada nisu probali boxspring, to mogu da urade u Hespo prodavnicama u tržnim centrima Zmaj, Galerija ili Stadion.

Boxspring krevet Serena; Foto: Hespo.rs

Kreveti za manje spavaće sobe

Ljubitelji tapaciranih kreveta sa sandukom i prostorom za odlaganje stvari po punoj površini baze u Hespo prodavnicama preporučuju krevet Letto s jastucima. Ono što je vrlo važno kod izbora kreveta jesu podnice.

Letto ima podnice Laguna koje su izuzetno čvrste, sa gusto raspoređenim letvicama i omogućavaju podešavanje stepena tvrdoće prema ličnim afinitetima. Još jedna od prednosti su minimalne dimenzije, i zato može da se uklopi i u manje spavaće sobe.

Krevet Letto; Foto: Hespo.rs

Dečiji krevetac

Najčešće se roditelji odlučuju da kako dete raste, kupuju nekoliko „krevetaca“. Iskustva su pokazala da sem perioda kada je dete zaista malo i kada je neophodno da spava u malom krevetu, tokom svih ostalih uzrasta može da spava na krevetu širine 120 ili 140 cm.

Tokom ovog perioda vrlo je važno menjati dušek i prilagođavati ga potrebama tela i težini osobe. U Hespo prodavnicama očekuju vas stručnjaci za spavanje, koji mogu da vam pomognu prilikom kreiranja elemenata za dugogodišnji izbor „superkul“ kreveta za devojčicu ili dečaka.

Dečiji krevet Letto; Foto: Hespo

Hespo u Beogradu

Nadamo se da vam je ovaj mini vodič od 4 kreveta pomogao da saznate više. Preostali asortiman možete upoznati na sajtu www.hespo.rs ili u jednoj od tri prodavnice u Beogradu.

Pustite mašti na volju kada su dezeni u pitanju, a u sledećem koraku razmišljajte o udobnosti dušeka, naddušeka i jastuka – i sanjajte najlepše snove.

 

Vodič za odabir kreveta i dušeka za vašu spavaću sobu

 

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *