Promo

Graphisoftov Archicad jedanaestu godinu zaredom proglašen za „BIM proizvod godine”

Uz Archicad, BIM profesionalci mogu da izrade i isporuče sjajne projekte bilo koje veličine, integrišući ljude, tokove posla i informacije u realnom vremenu i do najsitnijih detalja.

LONDON, 16. novembar 2021.  Archicad i BIMx, Graphisoftove nagrađivane softverske aplikacije za informaciono modeliranje zgrada (BIM), osvojile su jedanaesti put zaredom, titulu “BIM proizvod godine” i “Mobilnu tehnologiju godine” na godišnjim nagradama za informacione tehnologije u građevinarstvu, pod nazivom The Hammers” (Čekići). Za ovu nagradu proizvode nominuju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u građevinskoj industriji sa svih strana sveta.

BIMx premošćuje jaz između dizajnerskog studija, investitora i gradilišta doživljajem VR navigacije nalik igrici

Objavljen u julu, Archicad 25 je jedna od verzija kojom najviše upravljaju korisnici, sa moćnim poboljšanjima dizajna, vizuelizacije, dokumentacije i mogućnosti saradnje, što su direktni odgovori na zahteve korisnika.

Uz velika unapređenja u smislu upotrebljivosti, navigacije i preciznih numeričkih izveštaja ili predmera radova, Archicad omogućava timovima da stvaraju sjajnu arhitekturu – kroz rad u jednom softveru od idejne skice do izvođačke projektne dokumentacije.

BIMx, dobitnik nagrade za mobilnu tehnologiju, premošćuje jaz između dizajnerskog studija, investitora i gradilišta doživljajem VR navigacije nalik igrici, prilikom istraživanja BIM modela zgrade.

Endžin za 3D vizualizaciju omogućava korisnicima da istražuju BIM modele bez ograničenja u njegovoj veličini.

Ovaj višestruko nagrađivani softver unapređuje razumevanje projektne dokumentacije i protok informacija među članovima tima. BIMx korisnici uživaju u jedinstvenim prednostima njegovog endžina za 3D vizualizaciju, koji omogućava korisnicima da istražuju BIM modele bez ograničenja u njegovoj veličini.

„Ovo kontinuirano priznanje od strane korisnika i stručnjaka iz industrije podjednako jača našu posvećenost razvoju najboljih BIM softverskih rešenja na tržištu za arhitekte i projektante“, rekao je Adrian Girling, generalni direktor Graphisoft UK i Irska.

Pored dve prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicada, Bond Brian Digital, poneli su nagradu za BIM projekat godine za Information Hub za Gen Zero.

Onlajn vebinar „Archicad BIM SADA“

Ukoliko želite da saznate više o Archicadu, BIMx-u, nekim od najboljih BIM softvera na tržištu, kao i o novostima iz sveta visokih tehnologija u građevinarstvu, prijavite se i pridružite se onlajn vebinaru “Archicad BIM SADA”.

Ovaj internet seminar će se održati 9. decembra 2021. od 14 do 16 časova i to u zajedničkoj organizaciji kompanije hiCAD i Inženjerske komore Srbije, Inženjerske komore Crne Gore, Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија, Asocijacija arhitekata u Bosni i Hercegovini.

Ovim se nastavlja dugogodišnja saradnja GRAPHISOFT-a, regionalnog predstavnika, kompanije hiCAD i strukovnih organizacija u regionu na zajedničkom cilju edukacije i osnaživanja inženjera u prihvatanju BIM tehnologije preko edukacija i udruživanja za postizanje povoljnijih uslova nabavke najboljih softverskih alata.

Akcija „UDRUŽENI za Archicad BIM“

U želji da pomogne stručnjacima u građevinskoj industriji Srbije da lakše dođu do vrednih BIM softverskih alata, neophodnih za kvalitetan rad i ravnopravno učešće na globalnom tržištu, kao i da stimuliše udruživanje inžinjera, softverska kuća GRAPHISOFT, globalni lider u BIM tehnologiji i kompanija hiCAD je u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije, Inženjerskom komorom Crne Gore, Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија, Asocijacijom arhitekata u Bosni i Hercegovini pripremila specijalnu akciju za povoljniju nabavku softvera posebno namenjenu članovima strukovnih organizacija.

Tokom ove akcije, pod nazivom “UDRUŽENI za Archicad BIM” članovi strukovnih organizacija će u periodu od 25. novembra do 25. Decembra 2021. imati ekskluzivnu mogućnost da nabave TRAJNU Archicad 25 licencu i do 1.090 € jeftinije nego inače.

Za više detalja u vezi vebinara „Archicad BIM SADA“ i povoljnije nabavke Archicada kroz akciju „UDRUŽENI za Archicad BIM“ dovoljno je kliknuti na link ispod, posetiti internet stranicu hicad.biz ili kontaktirati neposredno kompaniju hiCAD putem bilo koje društvene mreže,

ŽELIM DA SAZNAM VIŠE

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. arhitekta

    10x je bolji od Revita

Ostavite odgovor

Obavezna polja *