Knaufovi proizvodi u novom, savremenom pakovanju; Foto: Knauf
Promo

Knauf modernizovao svoju liniju za pakovanje džakova

Prašina prilikom pakovanja džakova u Knaufu je već „daleka“ prošlost. Ova kompanija uložila je značajna sredstva za modernizaciju svoje linije za pakovanje.

Iz jedne od najvećih međunarodnih građevinskih kompanija, nemačkog Knaufa, stiže lepa vest koja će obradovati sve kupce čuvenih „praškastih proizvoda“.

Džakovi puni prašine više nisu dobrodošli, zameniće ih takozvana „dust free“ pakovanja.

Džakove pune prašine zameniće „dust free“ pakovanja; Foto: Knauf

Najtraženiji proizvodi u „dust free“ vrećama

Za kompaniju Knauf ova godina počela je plodonosno. Nemački građevinski gigant ušao je u 2022. godinu sa modernom proizvodnom opremom postojeće linije za pakovanje džakova. „Džakovi bez prašine“ uveliko se distribuiraju širom zemlje, dok majstori zadovoljno trljaju ruke.

U novim „dust free“ vrećama već danas na tržištu se mogu naći najtraženiji i najprodavaniji Knauf proizvodi kao što su: glet masa Biofinish, zatim fasadni lepkovi Thermokleber Plus i Thermokleber Special, kao i kompletna nova linija lepkova za keramiku.

Ova investicija, vredna 300.000 evra, obuhvata ugradnju i puštanje u rad opreme renomiranog proizvođača Haver & Boecker iz Nemačke u delu Ultrasonic tehnologije zavarivanja vreća. Naravno, ovo ne bi bilo izvodljivo bez novog tipa vreća koje stižu iz kompanije MONDI u Šapcu.

Knaufova nova linija lepkova za keramiku; Foto: Knauf

„Low dust“ tehnologija eliminiše prašinu i tokom pripreme, odnosno mešanja samog materijala.

Ovo nije jedina lepa vest koja nam stiže iz Knaufa. Kompanija priprema još noviteta za sve svoje kupce. Među njima su i proizvodi iz nove K-linije lepkova za keramiku, koji će osim “dust free” pakovanja, imati i takozvanu “low dust” tehnologiju.

„Low dust“ tehnologija eliminiše prašinu i tokom pripreme, odnosno mešanja samog materijala, tako da će njihova upotreba biti mnogo prijatnija.

K-linija lepkova za keramiku će osim “dust free” pakovanja imati i takozvanu “low dust” tehnologiju; Foto: Knauf

Kapacitet proizvodnje neće biti umanjen

Primenom novih, savremenih rešenja u fabrici praškastih proizvoda kapacitet proizvodnje neće biti umanjen, a kupcima će biti na raspolaganju proizvodi u novom, savremenom pakovanju.

Kao i do sada, Knauf i dalje prati potrebe tržišta i sa pravom možemo reći da je lider u primeni savremenih trendova u građevinarstvu, a sve u cilju zadovoljstva svojih vernih kupaca i partnera.

Izabrali smo za vas…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *