Foto: Tarkett
Promo

Tarkett parket – Kvalitet koji kupuje mir

Ulaganje u Tarkett parket znači odabir proizvoda koji ne samo da će trajati godinama, već će i obogatiti prostor modernim, stilskim i održivim rešenjem koje je jednostavno za održavanje i ugodno za svakodnevni život.

Tarkett parket nije samo podna obloga, već važan element koji doprinosi kreiranju ambijenta i stilu svakog prostora. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, svaki detalj parketa dizajniran je da zadovolji estetske i funkcionalne zahteve savremenog stanovanja.

Izuzetan tim podrške

Ono što Tarkett dodatno izdvaja na tržištu jeste izuzetan tim. Svaki projekat prate iskusni stručnjaci koji su posvećeni pružanju podrške korisnicima u svakom koraku – od izbora idealnog parketa, preko planiranja i dizajna, do instalacije i održavanja. Ova sveobuhvatna podrška osigurava da svaki projekt bude realizovan na najvišem nivou, uz minimalne poteškoće za klijente.

Kao što potvrđuje i Mina Kalezić, direktorka prodaje i marketinga kompanije CBS International, saradnja sa Tarkettom je višegodišnja i uspešna.

Tarkett pruža neuporedivu podršku svojim klijentima u svakom koraku realizacije projekta

“Sa Tarkettom sarađujemo već dugi niz godina i njihov parket je prisutan na velikom broju projekata koje smo ekskluzivno zastupali ili koje zastupamo danas. Sa ponosom možemo istaći da je Tarkett definitivno sinonim za pouzdanog partnera na srpskom tržištu i sa vrlo odomaćenim renomeom i kod samih kupaca. Tarkett preporučujem pre svega zbog pouzdanosti…” kaže Mina Kalezić.

Takođe je istakla da Tarkett pruža neuporedivu podršku svojim klijentima u svakom koraku realizacije projekta. Posebno je zadovoljna profesionalnim timom savetnika i tehničkih stručnjaka koji joj stoje na raspolaganju od početne koncepcije do finalne instalacije parketa.

Ovakav pristup poslu je upravo ono što je izbacilo kompaniju Tarkett i njene proizvode na prvo mesto u industriji. Sa Tarkettom ne dobijate samo pod, dobijate partnera koji će vam pomoći da stvorite prostor koji je funkcionalan, lep i dugotrajan. Bez obzira da li renovirate dom, opremate poslovni prostor ili planirate velike stambene i komercijalne projekte, Tarkett i njegov tim su tu da osiguraju da svaki pod bude tačno ono što vam je potrebno.

Tarkett se posvećuje pružanju rešenja koja ne samo da ispunjavaju funkcionalne i estetske standarde, već i podižu kvalitet života onih koji će u tim prostorima živeti.

Foto: Tarkett

Personalizovani pristup

Jedan od ključnih aspekata Tarkettovog pristupa je njihova posvećenost inovacijama u dizajnu. Ovo se ogleda u širokom asortimanu boja, uzoraka i tekstura koje omogućavaju klijentima da prilagode svoje prostore sa stilom koji odražava njihovu ličnost i životni stil. Od klasičnog izgleda drveta do modernih geometrijskih i abstraktnih uzoraka, Tarkett parketi nude rešenja za svaki estetski zahtev. Uz pomoć vrhunske tehnologije digitalne štampe, mogućnosti personalizacije su gotovo beskrajne, čime se stvara prostor koji je jedinstven kao i sami korisnici.

Tarkett stoji iza kvaliteta svog proizvoda nudeći do 30 godina garancije. Ova obaveza prema kvalitetu daje kupcima dodatnu sigurnost i pokazuje Tarkettovu posvećenost izgradnji dugotrajnih odnosa s klijentima.

Prednosti Tarkett parketa

Tarket parket dizajniran je sa misijom da ispuni i najzahtevnije standarde, pružajući vrhunski kvalitet i trajnost. Njihova proizvodnja se temelji na korišćenju naprednih tehnologija i visokokvalitetnih materijala, što rezultira podovima koji mogu izdržati intenzivnu upotrebu u različitim uslovima. Osim toga, ugradnja parketa – od klasičnih do modernih dezena, je laka, a garancija na kvalitet je čak 30 godina, što ih čini idealnim izborom za svaki prostor.

Foto: Tarkett

Tarkett parketi su ekološki prihvatljivi, jer su proizvedeni od obnovljivih resursa.

Tarkett stoji na čvrstim temeljima iskustva i inovacija koje su kroz više od 140 godina kontinuiranog rada omogućile ovom brendu da postavi standarde u industriji podnih obloga. Ova dugogodišnja tradicija nije samo pokazatelj stabilnosti i pouzdanosti, već i svedočanstvo o neprekidnom usavršavanju i prilagođavanju savremenim trendovima i zahtevima tržišta. Tarkett se neprestano fokusira na razvoj novih tehnologija i dizajnerskih rešenja, čime garantuje inovativne podne obloge koje ne samo da su funkcionalne i trajne, već i estetski privlačne.

Pored vizuelne privlačnosti i dugovečnosti, Tarkett parketi su ekološki prihvatljivi, jer su proizvedeni od obnovljivih resursa i podložni su rigoroznim testovima kvaliteta koji osiguravaju njihovu trajnost i minimalan uticaj na okolinu.

Ulaganje u Tarkett parket znači odabir proizvoda koji ne samo da će trajati godinama, već će i obogatiti prostor modernim, stilskim i održivim rešenjem koje je jednostavno za održavanje i ugodno za svakodnevni život. Pravo rešenje za kvalitetan život i miran san.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *