Mala karakteristika može da revitalizuje vaše kupatilo i da mu svež izgled; Foto: Hansgrohe
Promo

Premium iz hansgrohe: Dizajn i održivost za dašak svežine u kupatilu

Novi proizvod premijum brenda fokusira se na bezvremenost, kvalitet, očuvanje resursa i pametne funkcije koje olakšavaju svakodnevni život.

Ponekad je dovoljno da promenite mali detalj da biste napravili veliki pomak. Mala karakteristika koja revitalizuje vaše kupatilo i daje mu svež izgled. A ova sitna razlika suštinski poboljšava blagostanje jer i dalje smanjuje potrošnju vode bez ugrožavanja udobnosti. Suptilnost koja čini razliku naziva se Rebris iz kompanije hansgrohe.

Ovaj novitet na tržištu ne samo da impresionira svojim sofisticiranim dizajnom u dve varijante, već i smanjuje potrošnju vode na samo 4 litra u minuti pri 3 bara zahvaljujući inovativnoj EcoSmart+ tehnologiji, uz zadržavanje istog nivoa uživanja prilikom upotrebe.

Dizajn Rebris S sa mekim krivinama; Foto: hansgrohe

Svedeno na ono što se zaista računa

Rebris iz portfolija kompanije hansgrohe fokusira se na osnovne stvari u smislu dizajna, tehnologije i funkcije. Novi proizvod ovog premijum brenda fokusira se na bezvremenost, kvalitet, očuvanje resursa i pametne funkcije koje olakšavaju svakodnevni život.

Rebris je dostupan u dve varijante dizajna – Rebris S sa mekim krivinama i Rebris E sa čistim linijama. Da bi se u potpunosti prilagodili ličnim potrebama korisnika i odgovarajućem ambijentu kupatila, obe opcije su dostupne u različitim, komfornim visinama i u trendovskim hromiranim i mat crnim završnim obradama.

Dizajn Rebris E sa čistim linijama; Foto: hansgrohe

Rebris E je posebno ubedljiv u modernom ambijentu sa upečatljivim linijama.

Rebris S i Rebris E posebno privlače pažnju svojim elegantnim izgledom i sofisticiranom ručkom za slavinu. Rebris S se harmonično uklapa u različite stilove kupatila sa mekom, okruglom siluetom. Rebris E je pravolinijski i uglast. Posebno je ubedljiv u modernom ambijentu sa upečatljivim linijama.

Pored toga, jezik dizajna se nastavlja kroz široku paletu slavina za umivaonik sa skrivenim varijantama, izlivnicima za kadu i jednoručnim elementima za tuširanje. Ostali hansgrohe proizvodi iz postojećeg asortimana, kao što su dodaci AddStoris ili ručni tuševi Vernis, harmonično dopunjuju liniju slavina.

Rebris portfolio fokusira se na bezvremenost i kvalitet; Foto: hansgrohe

Još smart eko-rešenja u svakodnevnom životu

Pionirska EcoSmart+ tehnologija smanjuje potrošnju vode. Kao rezultat toga, Rebris smanjuje protok za 20 procenata u poređenju sa EcoSmart proizvodima. Pravi okretaj za još održiviji svakodnevni život obezbeđuje CoolStart tehnologija – ona osigurava da slavina automatski isporučuje hladnu vodu kada je ručka u srednjem položaju.

Slavina ima i aerator s prorezom za kovanice, koji se jednostavno može odvojiti od spojnice novčićem kako bi čišćenje bilo što jednostavnije.

Zbog toga se, na primer, za kratko uključivanje i isključivanje prilikom vlaženja četkice za zube ne troši nepotrebna energija za zagrevanje vode. CoolStart iz hansgrohea pokreće energetski intenzivan proces obrade vode samo kada je to zaista potrebno.

Još jedna pametna karakteristika – slavina ima i aerator s prorezom za kovanice (eng. coin slot aerator), koji se jednostavno može odvojiti od spojnice novčićem kako bi čišćenje bilo što jednostavnije.

Novitet baterija Aqittura M91; Foto: hansgrohe

Pored noviteta za kupatila, hansgrohe ima zanimljiv novitet i za kuhinju. Radi se bateriji Aqittura M91 koja ima dve verzije – jedna je samo sa filter sistemom, a druga je soda sistemom.

Saznajte više

Više o brendu hansgrohe možete saznati na: www.hansgrohe.rs
Distributeri hansgrohe za Srbiju: www.hansgrohe.rs/#partner-finder

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *