Tipka za aktiviranje ispiranja WC šolje Sigma10; Foto: Geberit
Promo

Ove tipke za aktiviranje ispiranja razmaziće vas svojim funkcijama

Prilagodljive svakom kupatilu, tipke sa beskontaktnim sistemom puštanja vode udružuju inteligentne funkcije sa komforom.

Pri opremanju kupatila dve stvari o kojima posebno treba voditi računa jesu kvalitet nameštaja i dizajn koji odgovara vašem stilu. Pored toga što je vaš svakodnevni saveznik u održavanju lične higijene, ova prostorija služi i za relaksaciju, pa kao što očima prija usklađenost nameštaja, pločica i drugih elemenata, tako treba da vam prija i osvetljenost, ali i detalji koji čine da se prijatnije osećate.

Pločice, naravno, birate po sopstvenom ukusu i ne pristajete na kompromise kod izbora WC šolje i armature za umivaonik. Budući da je važno da načinite pravi izbor, dizajn vašeg kupatila upotpuniće tipka za aktiviranje ispiranja WC šolje koja će vas razmaziti svojim funkcijama, a kao i obično, kompanija Geberit ima idealno rešenje i za ovaj kupatilski element.

Geberitov asortiman tipki za ispiranje; Foto: Geberit

Tipke prilagođene vašem stilu i potrebama

Naime, Geberit vam nudi da tipke za aktivaciju prilagodite svom stilu i vašim potrebama. Pored toga, obezbeđuje vam punu funkcionalnost i određene opcije koje ih izdvajaju u moru tipki za aktivaciju bez kojih ugradni vodokotlići ne mogu da funkcionišu.

Kao i ostali elementi u vašem kupatilu, tipke koje izaberete treba dugo da traju i budu dopadljive na izgled, a Geberit tipke za aktiviranje udružuju inteligentne funkcije sa komforom, za veću svežinu i čistoću u kupatilu:

  • Beskontaktno ispiranje WC šolje
  • Dodatak za ubacivanje uloška za dezinfekciju
  • Ventilacija neprijatnih mirisa
  • Mogućnost ugradnje tipke u ravni sa zidom
Tipka Geberit Sigma80; Foto: Geberit

Uredite svoje kupatilo bez kompromisa

Geberit tipke za aktiviranje Sigma10 i Sigma80 su prilagodljive svakom kupatilu. Ove tipke pomoći će vam da održite higijenu na veoma visokom nivou sa beskontaktnim sistemom puštanja vode.

Uz pomoć infracrvenih senzora možete pokrenuti proces ako samo prođete rukom iznad Geberit elektronske tipke.

Sjajna opcija koju možete ugraditi uz svaki Sigma vodokotlić jeste DuoFresh modul koji uklanja neprijatne mirise na samom mestu njihovog nastanka. Izvlači neprijatne mirise kroz ispirnu cev do keramičkog saćastog filtera i vraća svež vazduh nazad u prostoriju.

Saćasti filter; Foto: Geberit

LED svetlo za orijentaciju, koje se nalazi ispod tipke, obezbeđuje diskretno noćno osvetljenje u vašem kupatilu.

Takođe, tu je i dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju. Ovi ulošci boje vodu u plavo i ostavljaju prijatan i svež miris nakon ispiranja.

Zahvaljujući senzoru, ova praktična opcija će se automatski uključiti i tako vaš toalet učiniti svežim, bez neprijatnih mirisa.

Kao jedna od mogućih dodatnih funkcija Sigma tipke tu je i LED svetlo za orijentaciju, koje se nalazi ispod tipke i obezbeđuje diskretno noćno osvetljenje u vašem kupatilu.

Nenametljivo svetlo za orijentaciju; Foto: Geberit

Omega tipke za minimalistički stil

Ukoliko svoje kupatilo opremate u minimalističkom stilu, Omega tipke su odličan izbor za vas. Tipke za aktiviranje iz ove kolekcije su veoma elegantne i manjih dimenzija, pa se veoma lako uklapaju.

Pored toga, možete se odlučiti za seriju Omega60 koja je u samoj ravni sa pločicama pa tipka ne odudara, već se savršeno uklapa.

Sve tipke iz Omega kolekcije napravljene su od visokokvalitetnog materijala pa je njihova otpornost zagarantovana.

Novi modul za ventilaciju neprijatnih mirisa može se naknadno ugraditi u svaki Sigma ugradni vodokotlić; Foto: Geberit

Kao i sve ostale Geberit tipke za aktivaciju, i one iz serije Delta štede vodu i pomažu vam da date svoj doprinos u očuvanju životne sredine.

Kako tipka ne bi odstupala od minimalističkog prostora možete odabrati tip Omega20 koja je manja, ali jednako funkcionalna.

Takođe, za postizanje minimalizma možete upotrebiti tipke za aktivaciju iz serije Delta koje su veoma praktične, prilagodljive i smerne.

Kao i sve ostale Geberit tipke za aktivaciju koje su vam neophodne uz ugradne vodokotliće, one iz serije Delta štede vodu i pomažu vam da date svoj doprinos u očuvanju životne sredine.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Rs

    Kakva glupost i pomodarstvo. Pa zar je tesko dodirnuti dugme pa mora da bude beskontaktno

Ostavite odgovor

Obavezna polja *