Intra lighting, izložbeni salon u Beogradu
Izdvojeno, Promo, Rasveta

Rasveta uživo: Novi izložbeni salon kompanije Intra lighting u Beogradu

Svetiljke koje krase kancelarije Armanija, Gugla, Fejsbuka, Majkrosofta i Ferarija sada možete videti uživo i shvatiti ne samo kako izgledaju, već prvenstveno kako osvetljavaju.

Početkom juna, u poslovnom parku Airport City, međunarodna kompanija Intra lighting otvara novi izložbeni salon. Inovativne arhitektonske i dekorativne svetiljke, koje se plasiraju u značajne projekte širom sveta, proizvode se u Sloveniji, a ova kompanija ima proizvodne pogone i u Srbiji i Hrvatskoj. Možete ih pronaći u kancelarijama Armanija, Gugla, Fejsbuka, Majkrosofta i Ferarija. Sa svetiljkom Tracker opremljen je i Beo Shopping Center u Beogradu.

Šta možete da očekujete od posete izložbenom salonu?

Pre svega, videćete svetiljke uživo i shvatiti ne samo kako izgledaju, već prvenstveno kako osvetljavaju. Izbor odgovarajućeg osvetljenja, koji značajno utiče na raspoloženje ljudi, osim estetskog ključnu ulogu ima pri oblikovanju osvetljenja za različite namene u enterijeru.

Uz stručno vođenje, videćete inspirativno mikro okruženje i saznaćete sve prednosti pojedinačnih rešenja. Dobićete odgovore na sve što vas zanima o svetlu, svetiljkama, osvetljenju i projektima.

Pogledajte svetiljke uživo

Intra lighting – vodeća kompanija za osvetljenje

Intra lighting proizvodi arhitektonsku rasvetu i nudi kompletna rešenja osvetljenja po meri klijenta. Kompanija sa sedištem u Sloveniji ima tri proizvodna pogona – u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji u Donjem Milanovcu i osam filijala – u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Holandiji, Nemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Italiji.

Od 1989. godine tim iskusnih profesionalaca aktivno sarađuje sa arhitektima i dizajnerima osvetljenja širom sveta. Tridesetogodišnja tradicija, stalno ulaganje u razvoj i odgovornost prema životnoj sredini svrstavaju kompaniju među lidere u svojoj oblasti.

Danas je Intra lighting prepoznatljiv brend za pametno osvetljenje sa LED tehnologijom na globalnom nivou. Više od 88 posto izvozi u 68 zemalja, od čega 67 procenata na tržišta Evropske unije.

Medigroup, Beograd, Srbija

Kompanija sa sedištem u Sloveniji ima tri proizvodna pogona – u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji – u Donjem Milanovcu.

Gigatron, Niš, Srbija

Intra lighting proizvodi arhitektonsku rasvetu i nudi kompletna rešenja osvetljenja po meri klijenta.

Vinarija Tarpoš, Aranđelovac, Srbija

Salon se nalazi u Airport Cityju, a otvoren je svakog dana od ponedeljka do petka.

Piazza Becco, Aranđelovac, Srbija

Više informacija

Posete su moguće svakog dana od ponedeljka do petka (8:00 – 16:00, Airport City, zgrada Lavanda, Omladinskih brigada 90b, Novi Beograd).

Za više informacija kontaktirajte Vladimira Tucića (+381 (11) 269 8 476, [email protected]) ili posetite web sajt kompanije Intra lighting.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *