Opremanje, Promo

Novo u ponudi: Hörmann unutrašnja drvena vrata

Novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje enterijera.

Renomirana nemačka kompanija Hörmann predstavila je program unutrašnjih vrata od drveta u četiri različite dizajnerske linije: dekorisana (Duradecor), furnirana (tri teksture od prirodnog drveta), lakirana (trinaest različitih boja prema RAL ton karti) i vrata s umecima od čelika i ostakljenjem. Krilo vrata može biti delimično ili potpuno ostakljeno.

Otporna na udare

Unutrašnja vrata moraju izdržati sve nepogodnosti svakodnevne upotrebe i pritom u potpunosti zadržati svoju originalnu formu. Stoga je novi dekor – Duradecor – izuzetno otporan na svakodnevne udare, habanje i visoku temperaturu.

Tri reljefne teksture: paljeni, kvarcni i bazaltni hrast

U ponudi se nalaze tri vrste dekora drveta, jedna glatka (Duradecor) i dve reljefne (Duradecor Struktur i Duradecor Synchron-Struktur), odnosno ukupno dvadeset različitih tekstura drveta. Na fotografiji iznad možete videti tri reljefne teksture (paljeni hrast, kvarcni hrast i bazaltni hrast u dekoru Duradecor Synchron-Struktur).

Kompanija Hörmann nudi i veliki izbor kvaki za vrata, rozetni i šarki ukoliko želite da dodatno personalizujete vaša vrata.

Više informacija o Hörmann unutrašnjim vratima potražite ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *