Promo

BW Terraces – Novi landmark Beograda na vodi 

Beograd na vodi postepeno poprima obrise svoje urbanističke matrice. Nakon projekta BW Aurora, BW Magnolija i BW Arcadia, rastući gradski epicentar dobija novi orijentir imenovan po svojoj prepoznatljivoj arhitekturi – velikim terasama.

BW Terraces, najnoviji luksuzni stambeni objekat u sklopu rastućeg gradskog distrikta, nalaziće se u prvom redu objekata pored reke Save, sa prostranim balkon-terasama sa kojih se pruža jedinstven panoramski pogled. Jedinstvene terase sa sjajnim pogledom čine da atraktivno okruženje zaista bude deo svakodnevnog života porodice, na desnoj obali reke Save, nadomak Kule Beograd, i nedaleko od tržnog centra BW Galerija Beograd, najveće šoping destinacije u regionu.

Visoki organizacioni i dimenzionalni standardi

Zainteresovani kupci moći će da biraju između 132 stanova dvosobne, trosobne i četvorosobne organizacije, sa visinom plafona od 2,8 metara i kvadraturom od 70 do 140 kvadratnih metara. Konstruktivni skop objekta je tako koncipiran da nudi visoku organizacionu fleksibinost u zadatim gabaritnim okvirima – što je izuzetna pogodnost.

Prostrane terase, koje čine između 15 do 20 % ukupne površine stana, predstavljaju produžetak enterijera.

Kreirani tako da se prilagode različitim životnim stilovima, stanovi u su vrhunskog kvaliteta i omogućavaju život na lokaciji u centru grada, pored Save. Prostrane terase, koje čine između 15 do 20 % ukupne površine stana, predstavljaju produžetak enterijera, te integraciju prirode sa stambenim sadržajima dnevne i noćne zone. Terase kao takve neosporno čine jednu dodatnu vrednost u oblikovnom i upotrebnom smislu.

Organizaciona struktura stanova je klasična – razdvojena na dnevne i noćne zone aktivnosti, sa jasno istaknutom servisnom zonom. Dimenzionalni standardi su komotni. Spavaće sobe su 12 m2 i više, a posebnu pogodnost čine prostrane kuhinje karakterističnog „L“ oblika. Posebnu pogodnost čini mogućnost izlivanja dnevnih sadržaja na terase, prostranih dimenzija.

Aktivna gradska svakodnevnica

BW Terraces pružiće nove mogućnosti za lagodan život na obali Save, u skladu sa najvišim stambenim standardima. Korisnici će imati priliku da u okviru BW Terraces uživaju u zatvorenom bazenu sa izlazom na baštu, u teretani sa staklenim zidovima i posebnom prostoru za jogu, sa dodatnim praktičnim pogodnostima poput vrtića, maloprodajnih objekata i podzemne garaže u samoj zgradi.

Pored toga, stanari na najviše nekoliko minuta hoda od svog doma imaju sve centralne gradske sadržaje neophodne za bogat i aktivan svakodnevni život. Na raspolaganju su im prodavnice, uslužne delatnosti, vrtići, kafići i restorani, ali i izvanredne mogućnosti za fizičku rekreaciju. Pored uređenih bašti kojima se odlikuje svaka zgrada, u samom srcu novog dela grada nalaziće se prostrani park sa pažljivo osmišljenim celinama za sport, kulturna dešavanja ili meditacije u zelenilu i druženju sa porodicom, decom i prijateljima.

Lagodan život na obali

Sa svakom novom zgradom koju predstavimo, trudimo se da održimo kvalitet po kojem nas kupci već prepoznaju, ali i da ih iznenadimo i prevaziđemo očekivanja“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront. „Ono na šta smo posebno ponosni kod BW Terraces su njene jedinstvene karakteristike… Sigurni smo da će stanari u potpunosti uživati u svom novom životu na savršenoj lokaciji, uz sve pogodnosti koje ona donosi“, dodaje Nedeljković.

Po svojim ukupnim kvalitetima, BW Terraces je, bez sumnje, jedan od najatraktivnijih stambenih objekata u sklopu Beograda na vodi. Zainteresovani kupci mogu da se registruju putem sajta, gde mogu da dobiju dodatne informacije o ovoj zgradi, kao i o celokupnoj stambenoj ponudi Belgrade Waterfronta.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

 1. Anton

  Ovo zvuči kao reklama. Izostao je kritički osvrt.

 2. Dragan Markovic

  Moguće.
  Šta biste vi sagledali iz drugog ugla?
  Srdačno,
  autor teksta

Ostavite odgovor

Obavezna polja *