Vyko 3 u 1 rasveta idealna za kancelarije; Vizuelizacija: Studio Spacer
Promo, Rasveta

I svetiljka i plafon i apsorber zvuka: Vyko je jedna od najvećih inovacija sa sajma Euroluce 2023 u Milanu

Kompanija Intra Lighting predstavila je revolucionarno sveobuhvatno rešenje koje se lako montira, bez potrebe za gipsarskim radovima.

Na sajmu osvetljenja Euroluce u Milanu, jednom od najprestižnijih događaja na kome se izlažu nova i inovativna rešenja iz oblasti osvetljenja, Vyko svetiljka kompanije Intra Lighting izazvala je veliko interesovanje arhitekata, dizajnera enterijera i osvetljenja, a posebno onih koji dizajniraju kancelarije ili su u potrazi za nečim jedinstvenim.

Vyko predstavlja revolucionarnu inovaciju klasičnog dizajna svetiljki dimenzija 600 x 600. Više vam nije potreban spušteni plafon. Vyko je istovremeno i plafon, apsorber zvuka i svetiljka. Lako se montira, bez potrebe za gipsarskim radovima.

Vyko svetiljka u izlagačkom prostoru kompanije Intra Lighting na sajmu Euroluce; Foto: Intra Lighting

Proizvedeno na principima cirkularnog dizajna

Ovaj proizvod takođe prati moderne trendove u pogledu održivosti i cirkularnog dizajna.

Njegovi 3D akustični paneli napravljeni su od 60% recikliranog vlakna i, na kraju svog radnog veka, mogu se 100% reciklirati.

Lako se može popraviti i servisirati, kako bi se produžilo vreme upotrebe i životni vek proizvoda.

Vyko svetiljka je sjajno rešenje za kancelarije; Vizuelizacija; Studio Spacer

Poboljšava akustiku, nudi visokokvalitetno osvetljenje bez imalo blještanja i zamenjuje spušteni plafon.

Pozadinska buka je jedan od najčešćih problema u kancelarijama. Zahvaljujući svom 3D obliku i materijalu, Vyko nudi maksimalnu akustičnu udobnost, omogućavajući efikasnu zvučnu izolaciju i apsorbciju zvuka u svim okruženjima sa zvukovima srednje i visoke frekvencije.

Njegova glavna prednost je to što nudinapredno i sveobuhvatno rešenje. To je i svetiljka i plafon, rešavajući tako tri problema odjednom: poboljšava akustiku, nudi visokokvalitetno osvetljenje bez imalo blještanja i zamenjuje spušteni plafon.

Akustični paneli se na kraju svog radnog veka mogu 100% reciklirati; Foto: Intralighting

Tri nijanse sive

U pitanju je samo stvar ukusa i osećaja koji u svom prostoru želite da stvorite. Izaberite svetlije tonove za svežiji, otvoreniji izgled i optički više plafone.

Sivi (GR) akustični panel je napravljen od 60% recikliranih materijala, dok su svetlo sivi (LG) i crni (BL) akustični paneli napravljeni od 28% recikliranog materijala.

LG
LG
GR
GR
BL
BL

Ne brinite, tu je!

Pitate se odakle dolazi svetlost? Sa Bartenbach LFO optikom, Vyko prijatno osvetljava prostor sa niskim odsjajem i bez vidljivog izvora svetlosti.

Izgleda kao da je isključeno, ali će svetlo sigurno biti tu. Uostalom, uverite se i sami u ovoj video prezentaciji:

Saznajte više

Ukoliko želite da saznajte više ovoj rasveti, posetite sajt kompanije Intra lighting ili direktno kontaktirati na telefon 064 64 73 897 , kontakt osoba Vladimir Tucić.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *