Hotel sa pet zvezdica na Zlatiboru; Foto: Promo
Promo

Na Zlatiboru se gradi Bor Hotel by Karisma sa uslugom konsijerža

SPA centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar – samo su neke od usluga koje će biti dostupne istančanim hedonistima u sastavu novog zlatiborskog hotela.

„Empatija medicinske sestre, posvećenost profesora i strpljenje sveca odlikuju dobrog konsijerža“ – ovako je Tomas Vulf, šef konsijerža u jednom poznatom hotelu u San Francisku jednom prilikom opisao čoveka koji nikada nema dva ista radna dana. Zanimanje koje je nastalo na ulicama srednjevekovne Francuske i podrazumevalo paljenje uličnih svetiljki, vekovima kasnije postalo je srce hotelijerske industrije.

Širok spektar usluga koje konsijerž može da pruži često dovodi do toga da gosti imaju nesvakidašnje zahteve za jedinstvena, potpuno neobična iskustva, pa je tako, jednom prilikom, Salvador Dali tražio da se u njegovu hotelsku sobu uvede konj, dok je konsijerž poznatog hotela u Njujorku imao zadatak da organizuje gostu skok padobranom, i to dok je on potpuno nag.

Jedan takav hotel sa uslugom konsijerža niče na Zlatiboru.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Bazen u Bor hotelu; Foto: Promo

Bor Hotel by Karisma jedna je od retkih lokacija u Srbiji na kojoj će biti dostupna usluga konsijerža.

Bez obzira na to što se konsijerž zanimanje u našoj zemlji još uvek razvija, sve više luksuznih hotela svesno je njegove važnosti. Bor Hotel by Karisma, koji se gradi na Zlatiboru, jedna je od retkih lokacija u Srbiji na kojoj će biti dostupna usluga konsijerža, čime će jedinstven doživljaj uživanja čak i u najmanjim sitnicama početi od momenta rezervacije.

Ono što možete da očekujete jeste da će vam konsijerž biti dostupan i pre nego što stignete u hotel. On će vam predložiti različite opcije kojima možete ispuniti slobodno vreme, kao što su odlazak u SPA centar, neki od hotelskih restorana, ali i brojne izlete. Konsijerž Bor hotela prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da i do najsitnijih detalja vaš boravak u hotelu bude nezaboravan.

Cigar lounge; Foto: Promo

93 luksuzne sobe

Bor Hotel by Karisma je hotelski kompleks koji će imati na raspolaganju 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice. Pored vrhunske usluge i inovativnog koncepta koje će nuditi, Bor Hotel by Karisma, biće prepoznatljiv i po dizajnu eksterijera, u potpunosti integrisanim sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje.

SPA & Wellness centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar, Cigar lounge – samo su neke od usluga koje će biti dostupne istančanim hedonistima u sastavu Bor hotela.

Luksuzne sobe u Bor hotelu; Foto: Promo

Otvaranje na jesen

Otvaranje hotela je planirano na jesen 2023. godine, čime će jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastaviti da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Jana

    Lako je biti hedonista s parama. Hajde za nas hedoniste bez mnogo para napravite nešto pristupačno

  2. milan

    Draga Jano, hedonizam nema veze s novcem

Ostavite odgovor

Obavezna polja *