Platforma Xella eConsultant vam pomaže da se oslonite na iskustva dobrih praksi i iskustvo vrhunskih stručnjaka
Građevinarstvo, Promo

Xella eConsultant: Posavetujte se besplatno s vrhunskim stručnjacima

Investitori i projektanti se sada mogu osloniti na primere dobrih praksi i iskustvo vrhunskih stručnjaka pomoću nove online platforme.

Izbor materijala, sistemskih rešenja, termičke ili zvučne izolacije, praćenje aktuelnih propisa u oblasti građevinarstva oduvek su bili zahtevni zadaci. Ograničeni uslovi kretanja i poslovanja izazvani epidemiološkom situacijom projektantima i investitorima samo su otežali stvar.

Da bi postigli rezultate koji se od njih očekuju, projektanti i investitori sada ulažu znatno veće napore. To stvara dodatno opterećenje na njihov inače prezauzet raspored. Zbog pritiska, naročito se čine značajni propusti u izboru materijala. U cilju smanjenja pogrešnih izbora, konačna odluka se često odlaže zbog preopterećenosti, nesigurnosti, nedostataka vremena ili raspoloživih informacija.

Platforma „Xella eConsultant“ namenjena je profesionalnim korisnicima – projektantima i investitorima

Platforma je namenjena projektantima i investitorima stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

U ograničenim uslovima poslovanja, jedino moguće rešenje bilo je uspostavljanje novih oblika saradnje pomoću digitalnih interfejsa. U sferi arhitekture i građevinarstva ovo je sada moguće pomoću eConsultant, nove online platforma kompanije Xella. Ova platforma namenjena je profesionalnim korisnicima – investitorima i projektantima, pre svega. Po potrebi, mogu je koristiti i sadašnji u budući vlasnici kuća i stanova.

“Xella eConusltant predstavlja online građevinsku platformu, formiranu s ciljem da korisnicima pojednostavi pristup i savetovanje sa Xella stručnim timom. Platforma je namenjena projektantima i investitorima stambenih, poslovnih i industrijskih objekata i omogućava brzo i direktno savetovanje, kao i efikasnu saradnju na projektima”- ističe Marija Ćulibrk iz kompanije Xella Srbija za naš portal.

Prednosti online konsultacija

Pomoću Xella eConsultant-a, na brz i jednostavan način, za svega par minuta, možete doći do informacije i rešenja za koje bi vam, da ih tražite sami bili potrebni sati (možda i dani). Vođeni višegodišnjim iskustvom stručnog tima, profesionalni korisnici sada mogu da za par minuta savetovanja pronaći najbolja rešenja po najpovoljnijoj ceni.

Korišćenje ove usluge potpuno je besplatno. Osim toga, online sastanku investitor ili projektant može prisustvovati sa bilo koje lokacije i mesta u zemlji ili inostranstvu – što je velika prednost.

Xella eConsultant vam pomaže da svoj posao obavljate brže i jednostavnije

Na jednom sastanku može prisustvovati čitav tim projektanata i izvođača koji učestvuje na razradi i izvođenju objekta.

Deljenje ekrana za projektante je posebno korisna opcija. Kako za svoj rad platforma eConsultant koristi aplikaciju Microsoft Teams, ona dozvoljava deljenje ekrana i razvijanje diskusije oko konkretnog modela, šeme ili crteža.

Rešenju problema moguće je pristupiti timski. Na jednom sastanku može prisustvovati čitav tim projektanata i izvođača koji učestvuje na razradi i izvođenju jednog objekta. Sinhronizacija odluka i izmena je time daleko olakša. Online konsultacijama moguće je organizovati i sa samog gradilišta, uz razmenu fotografija i video zapisa sa samog terena.

Bez obzira na fazu razrade projekta i njegovu razmeru (S, M, L ili XL), ova platforma će vam pomoći da svoj posao obavljate brže, bolje i pouzdanije. Platforma eConsultant vam štedi vreme, otklanja nedoumice, a time skraćuje vaš put u postupku projektovanja i odlučivanja. To je brz, lak i jednostavan način da se oslonite na znanja i kompetencije vrhunskog tima inžinjera. Reč je o grupi stručnjaka koji su svoju reputaciju stekli radeći na velikim i kompleksnim projektima, a time opravdali očekivanje brojnih investitora i projektanata.

Ukoliko imate pitanje ili nedoumice iz ovih oblasti, Xella eConsultant je prava platforma za vas

Stručni tim

Xella stručni tim vam je na raspolaganju za sva vaša pitanja – od izbora građevinskih materijala i sistemskih rešenja, do optimizacije vremena i troškova izgradnje. Na vama je samo da izaberete dostupan datum i vreme virtuelnog sastanaka.

  • Edin Dalifi vam pruža odgovore na pitanja o energetskoj efikasnosti i zvučnoj izolaciji zgrada.
  • Aleksandar Đikanović je stručnjak u oblasti BIM implementacije i Xella sistemskih rešenja.
  • Jelena Stanojević će vam dati sve potrebne informacije ukoliko imate nedoumice u vezi tehničke dokumentacije i propisa u oblasti građevinarstva.
  • Stefan Kovačević je ekspert za Ytong belu tavanicu i tehničke princip gradnje.
Tim vrhunskih Xella stručnjaka stoji vam na raspolaganju

Veliki objekti

Reference na kojima je Xella tim stekao svoje kompetencije možete pogledati na sajtu Veliki objekti. Na sajtu možete pogledati sva rešenja i sisteme koje Xella nudi u realizaciji stambenih, komercijano-poslovnih, turističko-ugostiteljskih, industrijskih i javnih objekata.

Osim toga, na raspolaganju vam je i registracija na Xella listi profesionalnih korisnika. Na ovom odeljku možete pronaći kompletnu dokumentaciju za sve Xella proizvode na jednom mestu.

Na sajtu Xella veliki objekti možete pronaći rešenja i sistema za objekte XXL formata

Oslonite se na primere dobrih praksi

Svakom izboru prethodi saznanje o mogućnostima. Da biste izbegli potencijalne poteškoće koji vas prilikom projektovanja i izgradnje u novim uslovima očekuju, najbolje je da ih predupredite na vreme. Naša preporuka je da se, bez obzira na veličinu projekta, oslonite na stručnu pomoć blagovremeno – po mogućstvu, još u fazi idejne razrade rešenja.

Bilo da planirate izgradnju poslovnog, stambenog ili industrijskog objekta, znanje i iskustvo Xella stručnog tima mogu vam biti od dragocene koristi. Uz Xella eConsultanta, planiranje, projektovanje i izvođenje građevinskih objekata, te izbor materijala i sistemskih rešenja, nikad nisu bili lakši i pouzdaniji.

Zakažite svoje online sastanak već danas.

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *