Građevinarstvo, Promo

Hörmann OktaBlock barijere za javne prostore kojim ni kamioni ne mogu ništa

Mobilne barijere OktaBlock štite od naletanja vozilom iz kojeg god pravca da preti opasnost što je prednost koju nudi samo Hörmann.

Zbog nove zdravstvene situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, većina manifestacija se danas održava pod vedrim nebom, a to zahteva efikasne sisteme zaštite. Upravo za takve događaje kompanija Hörmann nudi mobilnu barijeru OktaBlock kojoj ni kamioni ne mogu ništa.

Na Crash testu koji je urađen u decembru prošle godine u Italiji s kamionom teškim 7,5 tona pri brzini od 50 km/h mobilna barijera OktaBlock se pokazala više nego uspešnom dobivši međunarodne standarde IWA-14 kao i PAS68. Udarna energija iznosila je 750.000 džula.

U još rigoroznijem testu koji zahteva nemačka policija za mobilne blokade, a koji se odvija na mokrim putevima i zahteva da vozilo više ne može biti sposobno za dalju vožnju nakon udara, OktaBlock je ponovo briljirao! Maksimalni udarna energija u ovom testu iznosila je čak 986.000 džula!

Na Crash testu s kamionom teškim 7,5 tona pri brzini od 50 km/h, OktaBlock se pokazao više nego uspešnim.

Brojne prednosti

OktaBlock barijere imaju brojne prednosti pa se mogu postavljati pojedinačno ili u nizu, ali i naizmenično. Zbog svoje simetrične konstrukcije, OktaBlock štiti od naletanja vozilom iz kojeg god pravca da preti opasnost što je prednost koju nudi samo Hörmann.

OktaBlock je zgodan jer može da se postavi za preprečavanje prostora bez ograničenja u širinu, a i lak je za rukovanje. Gotovi pojedinačni elementi mogu se jednostavno postavljati pomoću viljuškara ili vozila sa kranom. Takođe, veoma zgodno je što nije neophodno njegovo nadziranje zahvaljujući konstrukciji koja je osigurana od neovlašćenog manipulisanja.

Povoljno i efikasno

Sa mobilnim barijerama Hörmann OktaBlock možete bez brige da organizujete bilo kakav javni skup. Ne zahteva mnogo vremena za montažu, a i ekonomski je povoljno rešenje.

Za više informacija posetite www.hormann.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *