Foto: Ambienta
Promo

Sajam nameštaja i enterijera Ambienta 2024 u Zagrebu od 17. do 20. oktobra

Najveći novitet ovogodišnje Ambiente je izlazak  van okvira Velesajma. U saradnji s muzejima partnerima, u njihovim foajeima, otvaraju se dodatni showroomovi izlagača.

Sajam nameštaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije u Hrvatskoj – Ambienta – održaće se i ove godine na Zagrebačkom velesajmu.

U terminu od 17. do 20. oktobra, po 51. put, Ambienta 2024 ponovo će u Zagrebu okupiti eminentne izlagače iz Hrvatske i inostranstva, a portal Gradnja.rs je medijski pokrovitelj ovog sajma.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Inspiracija za dom s vlastitim dizajnerskim potpisom

Zanimljive i atraktivne zone izlaganja, od nameštaja i dizajna preko uređenja enterijera i eksterijera do galerija, umetnina i stanovanja, pripremaju se prema najvišim standardima sajamske industrije.

„Za vreme Ambiente, paviljoni će se pretvoriti u mesta istinske inspiracije za stvaranje doma s vlastitim dizajnerskim potpisom, za otkrivanje trendova i inovativnih rešenja“, ističu organizatori.

Sajam Ambienta održava se ove godine po 51. put; Ilustracija: Zagrebački velesajam

U saradnji s muzejima partnerima, u njihovim foajeima, otvaraju se dodatni showroomovi izlagača koji izlažu na Ambienti.

Najveći novitet  ovogodišnje Ambiente je izlazak  izvan okvira Velesajma. U saradnji s muzejima partnerima, u njihovim foajeima, otvaraju se dodatni showroomovi izlagača koji izlažu na Ambienti.

Uz Design box i Design zone, najavljuje se po prvi put postavljanje Izložbe velikih formata na kojoj će se predstaviti 100 hrvatskih slikara 21. veka.

Trejdmark Ambiente je izuzetno zanimljiv i sadržajan propratni program, a posetioce će zasigurno razveseliti atraktivni proizvodi sajamskih izlagača – sponzora Nagradne igre Ambienta 2024.

„Već danas rezervišite svoje mesto na Ambienti, poslovnom, kulturnom i marketinškom događaju godine! Priuštite sebi nezamenljive B2B susrete u okruženju brojnih posetilaca i medija“, poručuju organizatori.

Posebna pogodnost do 5. jula

Iskoristite pogodnost za nastup na Ambienti: prijave po najpovoljnijim cenama traju do 5. jula 2024. godine. Više informacija na www.zv.hr.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *