Therma V R32 Monobloc S možete kontrolisati pomoću aplikacije; Foto: LG
Opremanje, Promo

Toplotne pumpe dizajnirane za tišinu – LG Therma V Monoblok S

Najsavremenija toplotna pumpa kompanije LG je ekonomično, energetski efikasno i dugotrajno rešenje za svaki objekat.

Da bi zaista bila moderna, domaćinstva u 21. veku će, osim estetskih zahteva korisnika koja su subjektivna, morati da zadovoljavaju neke objektivne parametre racionalizacije resursa i energetske efikasnosti. Potrošnja vode i struje u korišćenju različitih električnih aparata, posebno onih koji zagrevaju ili hlade prostorije, čine stub svakog objekta, nezavisno od njegove namene.

Sve češće čujemo da kuće i zgrade postaju “pametne“ ili “eco friendly“, ali se ne govori o realnoj praktičnosti, održivosti i ekonomičnosti ovakvih rešenja na duže staze. Srećom, za one koji planiraju izgradnju ili adaptaciju kuća, vikendica i drugih objekata, postoji idealno, sveobuhvatno rešenje koje će zadovoljiti svačije potrebe.

Reč je o Therma V R32 Monobloc S toplotnim pumpama vazduh – voda (AWHP).

LG toplotne pumpe i osmišljene na način da odgovore svim zahtevima potrošača.

Izrazito manja buka

Impresivne performanse ovog multifunkcionalnog uređaja rezultat su dugogodišnjeg rada kompanije LG kako bi korisnicima pružili pouzdanu i praktičnu kontrolu nad domaćinstvom i sve to uz izrazito smanjen nivo buke. Therma V R32 Monobloc S ima najtiši režim rada od svih proizvoda u ovoj seriji.

U Low Noise režimu rada, pumpa proizvodi zvuk jačine od svega 35 decibela, što je manje od zvuka koji može da se čuje u biblioteci. To znači da uređaj lako ispunjava stroge, evropske propise za jačinu buke.

Ovaj sistem ispunjava stroge, evropske propise za jačinu buke; Foto: LG

Održivo, praktično i štedljivo

Therma V R32 Monobloc S pripadaju liniji proizvoda sa AWHP sistemima, koji su najzaslužniji za održivosti, praktičnost ovih uređaja, a upravo to su dve glavne komponente pametnog doma.

Za razliku od klasičnih, visokotemperaturnih sistema, ovde se korišćeni vazduh prikuplja iz spoljašnjosti, kako bi se smanjila potrošnja električne energije i povećala energetska efikasnost.

Ušteda energije, takođe je omogućena je i zahvaljujući revolucionarnom R1 kompresoru, koji obezbeđuje pouzdano grejanje i snabdevanje toplom vodom, čak i na temperaturama od minus 25 stepeni Celzijusa.

Therma V R32 Monobloc S povećava energetsku efikasnost vašeg doma.

U koraku sa potrebama korisnika

„Kompanija LG uvek ide u korak sa potrebama svojih korisnika, te su naše toplotne pumpe i osmišljene na način da odgovore svim zahtevima potrošača. Nastavićemo i dalje da inoviramo svoj asortiman u te svrhe“, rekao je Nebojša Mišić, Air Solution Heating Key Account menadžer, LG Srbija.

Therma V R32 Monobloc S, sastoji se od jedne, spoljašnje jedinice, tako da ovo rešenje ne zahteva instalaciju: kako unutrašnjeg dela, tako ni cevovoda za rashladno sredstvo.

Zahvaljujući pametnom dizajnu, sve hidraulične komponente, uključujući senzore, ventile i razmenjivač toplote, integrisane su u sklopu ove spoljašnje jedinice. To omogućava da Therma V R32 Monobloc S budu znatno fleksibilnije za instalaciju, štedljive kada je reč o prostoru, ali i bezbednije, jer smanjuju rizik od curenja rashladnog sredstva unutar objekta.

Fleksibilna rešenja pružaju vam veliki nivo prilagodljivosti; Foto: LG

U Low Noise režimu rada, pumpa proizvodi zvuk jačine od svega 35 decibela.

Daljinska kontrola uređaja

Kada je reč o praktičnosti, takođe je važno napomenuti i da je novi Therma V R32 Monobloc S moguće kontrolisati daljinski, zahvaljujući intuitivnom interfejsu.

Jednostavan za navigaciju, interfejs omogućava korisnicima da sami određuju vreme rada i menjaju režim podešavanja, tako da performanse uređaja brzo mogu prilagoditi različitim vremenskim uslovima.

Pumpa je, takođe, kompatibilna sa LG ThinQ™ aplikacijom za mobilne uređaje, što dozvoljava korisnicima da kontrolišu ovaj uređaj bilo gde da se nalaze.

Pročitajte još o toplotnim pumpama na našem portalu:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *