Slavina koja menja visinu po želji; Foto: Gradnja
Opremanje

Slavina podesive visine: Rešenje za sudopere ispod prozora ili nameštaja

Specifičnost ove slavine je što ona može da menja visinu, i što u svakom položaju može da pušta vodu što je čini idealnim izborom za problematične kuhinje.

Ima li šta lepše nego prati sudove dok gledate kroz prozor? Ima! Stavite sudove u mašinu za pranje… Međutim, ukoliko već morate da perete sudove ručno bolje je to raditi s otvorenim prozorom. Ne možete da širom otvorite prozor jer udara u slavinu? Onda je ovo pravo rešenje za vas!

Renomirana italijanska kompanija Gessi u svojoj ponudi ima Su&Giu bateriju za sudoperu koja je podesive visine pa je možete spustiti kada želite da otvorite prozor ili komad nameštaja.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Slavina u spuštenom položaju; Foto: Gradnja

Ona se spušta u željeni položaj lakim pritiskom, a podiže prostim povlačenjem na gore.

Specifičnost ove slavine je što ona može da menja visinu, i što u svakom položaju može da radi, odnosno da pušta vodu. Ona se spušta u željeni položaj lakim pritiskom, a podiže prostim povlačenjem na gore.

Zbog ovakve specifičnosti baterije, ona se može montirati ispod prozora ili nekog elementa koji se otvara (na primer, polica kao u slučaju sa fotografija).

Pored brušeno crne obrade kao u našem slučaju, slavina Su&Giu postoji i u hrom, zlatnoj il bakarnoj boji.

Slavina u crnoj brušenoj varijanti; Foto: Gradnja
Slavina u crnoj brušenoj varijanti; Foto: Gradnja
Radi u svakom položaju; Foto: Gradnja
Radi u svakom položaju; Foto: Gradnja

Kako se montira slavina

Rupa za montažu u sudoperi je standardna, 35mm.

Na prstenu koji se nalazi uz radnu ploču, može se zatezati slavina te tako regulisati koliko će se ona teško, odnosno lako spuštati i podizati. Proizvođač je predvideo i potpuno fiksiranje slavine na željenoj visini ukoliko je, na primer, prebacite na novo mestu gde nema prepreka.

Šema montaže

Gde kupiti

Predstavnik italijanske kompanije Gessi u Srbiji je kompanija EuroDOM koja ima salon u Beogradu u Bulevaru Vudroa Vilsona 8a. Telefoni: 011 38 09 543, 063 342 956.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *