Homapal je materijal koji izgleda kao metal
Materijali

Ove kuhinje od „metala“ ne prave bravari već stolari

Želite da napravite nameštaj ili zidove tako da imaju metalni izgled? Saznajte kako da to najlakše uradite i koliko to sve zajedno košta.

Zaboravite na bravare jer vam kuhinje i stolove sa metalnim izgledom od sada mogu uraditi stolari uz pomoć materijala zvanog Homapal. Trik je u tome što je pitanju materijal koji izgleda veoma autentično i… sjajno poput metala.

Homapal je metalni laminat koji se pod presom lepi na čvrstu površinu od MDF-a, špera ili iverice.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Izgleda kao metal, a ima veliki broj tekstura i boja: nijanse bakra, srebra, zlata i to sa teksturama češljanog, nagužvanog ili nekog drugog reljefnog materijala.

Ove teksture mogu da imaju refleksiju ili da budu potpuno mat. Na vama je da odaberete željeni izgled od velikog broja ponuđenih opcija.

Veliki broj boja i tekstura

Homapal je metalni laminat koji se lepi na čvrstu površinu od MDF-a, špera ili iverice.

Homepal su HPL ploče debljine 0,8 do 1,3 mm (u zavisnosti od teksture) koje se lepe na neki od sirovih materijala: MDF, šper ili ivericu. Preporuka je da se lepi pod presom (ne ručno).

Ovaj materijal ima vrlo široku primenu. Najviše se koristi za oblaganje zidnih obloga, plafona, nameštaja, frontova, leđa ormana… Pogodan je za bilo koji komad nameštaja.

Prednost HPL-a u odnosu na bilo koju ivericu ili farbani MDF jeste što je otporniji na grebanje, a postoje teksture koje su i potpuno otporne. Zbog toga se mogu koloriti i kao obloge za kuhinjske pultove ili stolove.

Koliko to košta

Za detalje oko cena, dimenzija tabli i naručivanju potražite više informacija na sajtu Dizajn enterijera.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *