Nameštaj i oprema

Kako da napravite sobu za devojčicu koja izgleda kao iz stranih časopisa

Pravljenje dečije sobe po meri može biti izazavan posao pogotovo ukoliko želite da izgleda kao da je iz časopisa. Evo par saveta koje biste trebali da imate znate.

Nijedna devojčica ne može odoleti sobi u roze boji koja je ukrašena Barbi detaljima. Upravo je ovo recept koji koristi poznati italijanski proizvođač Doimo City Line za svoju liniju dečijih soba za devojčice.

U njihovim modelima soba, na nameštaju su kombinovane samo bela boja s dve nijanse roz. Detaljima, kao što su uzglavlje u obliku srca, cveće i leptiri, daju posebnost svakoj sobi.

roza decija soba 8

roza-decija-soba-1aa

Ukoliko želite da vam dečija soba izgleda kao ova, pogledajte kakve materijale možete koristiti.

Materijali za nameštaj izveden po meri

Potražili smo materijale od kojih možete napraviti sobe kao na primerima. Najbolje je kombinovati belu boju univera i dve nijanse roza boje. Svetlije roza je dominantna dok se tamnija pojavljuje u detaljima. Kod proizvođača univera Egger svetlo-roze je boja koja se zove Orhideja U336 ST9 i ona se jako lepo kombinuje s univerom tamno-roze boje pod nazivom Fuksija U337 ST9. Bela boja univera na slici zove se Premium Bela proizvođača Egger.

univer-egger-roza-boja
Univer proizvođača Egger

Na domaćem tržištu možete pronaći i druge univere u ovim bojama. Na primer, proizvođač KronoSpan od roza nijansi univera u svojoj ponudi ima svetliju Pink Roza 8534 BS i tamniju Violu 7167 SU koja malo vuče i na ljubičastu nijansu.

Univer-Kronospan-roza-boje
Univeri proizvđača KronoSpan

Detalji kao što su leptirići, srca ili cvetići se ne izvode od univera već od MDF-a (medijapana) koji se potom farba u željenu nijansu. Ne zaboravite da tkanine uklopite s odabranim nijansama nameštaja!

roza decija soba 5

Imajte u vidu da detalji čine enterijer potpunim. Baš zato je u sobi Doimo City Line uzglavlje kreveta izvedeno kao Barbi torba – detalj koji sjajno privlači pažnju.

roza-decija-soba-4aa

Pogledajte još neke sjajne primere njihovih soba za devojčice.

roza decija soba 7

roza decija soba 6

roza decija soba 4

roza decija soba 2

roza decija soba 1

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *