Aktuelno, Antigradnja

Kako prijaviti nelegalnu gradnju

Ukoliko se u vašem komšiluku podiže objekat za kojeg znate da nema dozvolu, prijavite ga direktno Ministarstvu građevinarstva.

Inspekcija ne odgovara na vaše zahteve? Zvali ste nekoliko puta i niko nije izašao da proveri šta se to nelegalno gradi? Radi efikasnijeg rada i lakše komunikacije s građanima, Ministarstvo građevinarstva republike Srbije otvorilo je telefonsku liniju i email adresu za prijavu nelegalne gradnje.

Nelegalni objekti mogu se prijaviti elektronskom poštom na adresu prijavinelegalnugradnju@mgsi.gov.rs ili pozivom na broj telefona 011/361 77 22.

A šta se sve nelegalno gradi u našem okruženju možete proveriti u našoj rubrici Antigradnja.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

3 komentara

  1. ljuban

    Ovo je totalno smesna tema da se neko setio da spreci nelegalnu gradnju. Koliko se nelegalna gradnja prijavljuje i niko od nadleznih ne reaguje ?! Pogledajte Palilulu, Zemun, Kaludjernicu….Nove zgrade od pre mesec dana i niko ne izlazi na teren !

  2. Ilic dalibor

    dobar dan imam jedno pitanje vlasnik sam imanja u selu Babina Luka Opstina Valjevo lista nepokretnosi broj 35 KO Babina Luka dali je potrebna legalizacija bunara

  3. Djoka

    Prijavljivao sam nelegalnu gradnju na zvezdari vise puta, obracao se inspekciji, ministarstvu i novinarima i niko nikada nije dosao da snimi, iako nelegalne zgrade nicu kao pecurke posle kise

Оставите одговор

Obavezna polja *