Nameštaj i oprema

Saznajte koje novitete Ikea priprema za kraj leta

Tokom meseca avgusta robna kuća Ikea lansiraće dve nove serije nameštaja Sinnerlig i Skogsta, koje karakteriše vrhunski dizajn i dobar kvalitet po pristupačnim cenama.

Kolekciju Sinnerlig potpisuje poznata dizajnerka enterijera Ilse Crawford. Kolaboracija između Ikee i ove švedske dizajnerke rezultirala je veoma zanimljivim sofama, kafe-stočićima i rasvetom. Sve proizvode krasi dobar dizajn koji će se prodavati po tipičnim Ikeinim cenama.

Proizvodi iz kolekcije Sinnerlig u prodaji će se naći tokom avgusta 2015.

ikea-lampe

ikea-lusteri

ikea-sofa

ikea-stolic

Kolekcija Skogsta će takođe biti predstavljena tokom avgusta a nju čine samostalno stojeće kuhinje i setovi za ručavanje. Nameštaj se pravi od masiva bagrema što garantuje da će on biti ne samo izdržljiv već i da će unositi toplinu u enterijere.

ikea-drveni-sto

ikea-drvena-barska-stolica

ikea-drvena-polica

ikea-drvena-stolica

ikea-drvena-trpezarijska-stolica

Tokom avgusta 2015. u prodaju će se naći puno novih stvari vezanih za kuhinju i trpezariju. Na Gradnji smo već pisali da će akcenat Ikea kataloga za 2016. godinu biti na hrani i to počinje da se obistinjuje. Pogledajte kako će izgledati stolovi i oprema za ručavanje u skandinavskom stilu.

ikea-kuhinja

Posebno interesantan je sto za spolja koji se sklapa tako što se ploča obara na jednu stranu. Ovo rešenje je vrlo pogodno za kafiće i druge ugostiteljske objekte s baštom.

ikea-sklopvi-sto

ikea-trpezarija

Zavirite u Ikein katalog za 2016. godinu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *